Twisted Metal odložen na příští rok

novinka  8
Martin Šmíd, 5. 8. 2011 17:23
Na Twisted Metal se těší nejeden majitel konzole Playstation 3. Během letošní E3 bylo oznámeno, že tato bláznivá akce doputuje na pulty obchodů v říjnu tohoto roku. Dneska ovšem producent hry David Jaffe oznámil, že se tak bohužel nestane. Je mu hrozně líto tohoto oznámení, ale Twisted Metal je odložen a vyjde až na začátku roku 2012. David Jaffe slibuje, že čas, který jim byl poskytnut, využijí pro zdokonalení hry, aby až se dostane k hráčům, byla co nejlepší.

„Je opravdu hrozné, když hra nemůže vyjít v předem oznámené datum. My to víme, protože jsme také hráči, a je to hrozně nepříjemné. Je to zklamání a hodně frustrující, pokud jste fanouškem a těšíte se na hru už delší dobu. Musíte mi ale věřit, když vám řeknu, že další čas využijeme pro ladění hry a až se dostane na pulty, bude daleko lepší. Jak říká legenda herního průmyslu a můj osobní hrdina - Shigeru Miyamoto – Odložená hra je odložená dokud nevyjde, ale špatná hra tu je s námi už napořád,“ řekl David Jaffe k odložení.

Lepší zpráva ohledně Twisted Metalu je, že si ho budou moci zahrát naprosto všichni během GamesComu, který se koná v německém Kolíně nad Rýnem už za pár dnů. Až budeme vědět nové datum vydání, tak dáme vědět.
Zdroj: us.blog.playstation.com

Twisted Metal

ps3
SCEA, Eat Sleep Play
Datum vydání hry:
1. 3. 2012
Žánr:
Střílečka, Závodní
KARTA HRY
8/10

Komentáře