Tomb Raider na Wii U nebude, Legacy of Kain také není v plánu

novinka  15
Martin Šmíd, 26. 1. 2012 13:06
Studio Crystal Dynamics vydalo na fóru zajímavý FAQ článek, ve kterém se rozepsalo nejenom o Tomb Raiderovi, ale i dalších projektech. Asi každého v tento moment zajímá, jestli se Tomb Raider objeví i na konzoli Wii U, která vyjde na konci roku, tedy v době, kdy by mělo vyjít i nové dobrodružství Lary Croft. „V tuto chvíli na Wii U verzi nepracujeme. Když jsme začínali Tomb Raidera vytvářet, rozhodli jsme se, že ho budeme stavět na platformy, které jsou k dispozici, aby využil jejich možnosti. Vzhledem k tomu, že jsme na hře pracovali dlouhou dobu před oznámením Wii U, nemyslím si, že by bylo správné pokoušet se o port. Pokud bychom hru vytvářeli pro Wii U, udělali bychom ji zcela jinak s unikátními funkcemi,“ řekl na fóru Karl Stewart

Dále určitě hráče potěší potvrzení sběratelské edice. „Samozřejmě, že bude. Miluju sběratelské edice a osobně jsem navrhnul ty pro Batman: Arkham Asylum a Age of Conan,“ dodal, ale nechtěl být více konkrétní. Dalším zajímavým tématem byly DLC balíčky. Karl Stewart na ně odpověděl tak, že o nich v současnosti nepřemýšlejí, protože se soustředí na samotnou hru. Pokud by ale DLC vzniklo, nechce, aby se jednalo o části, které budou vystřiženy z hry. Jednalo by se o úplně něco jiného. Když si hráč Tomb Raidera koupí, musí mít pocit, že dostal kompletní hru a ne jenom její část.

No a na závěr došlo i na sérii Legacy of Kain. Bude další díl? „Studio se v současnosti zaměřuje na tři projekty. Jedním z nich je Tomb Raider a další dva jsou úplně nové značky. Na Legacy of Kain tak v současnosti Crystal Dynamics nepracuje,“ řekl Karl Stewart.
Zdroj: forums.eidosgames.com

Tomb Raider

ps3x360
Square Enix, Crystal Dynamics
Datum vydání hry:
5. 3. 2013
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Puzzle, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře