The Phantom Pain - Metal Gear Solid 5 nebo Ground Zeroes?

novinka  32
Martin Šmíd, 8. 12. 2012 12:45
Během Spike TV Video Game Awards byl puštěn gameplay trailer na záhadnou hru The Phantom Pain, od ještě záhadnějšího švédského studia Moby Dick Studio. Jak se věci mají, začalo docházet až po pár minutách, kdy se v hledišti objevil Hideo Kojima a mnozí začali porovnávat grafiku The Phantom Pain s tou, která byla prezentována u Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Samozřejmě, že jde o Fox engine. Že tu někdo trochu lže, bylo hned jasné. Ani nyní, několik hodin po skončení zatím nemáme oficiální oznámení, nic, co by všechny domněnky vyvrátilo nebo potvrdilo. Do toho se pod logem na The Phantom Pain dere na svět druhé - http://gamingeverything.com/wp-content/uploads/2012/12/mgs5.gif . Že by šlo o regulérní Metal Gear Solid 5? Není to trochu zvláštní, když byl nedávno oznámen Metal Gear Solid: Ground Zeroes, tedy jeho prequel? Níže v novince je několik zajímavých skutečností, které si šlo během traileru všimnout.

-Prezident Moby Dick Studios se jmenuje Joakim Mogren. Křesní jméno Joakim je anagram Kojima.
-Podle Whois existuje doména MobyDickStudio.se jen od 19. Listopadu
-Muž v plamenech vypadá jako Yevgeny Borisovitch Volgin z Metal Gear Solid 3: Snake Eater
-Scéna s lístky má připomínat závěr Metal Gear Solid 3: Snake Eater
-Na závěr traileru se v plamenech objeví kůň Boss
-V traileru je Big Boss
-V traileru je slyšet, jako když někdo dýchá pod maskou, jde narážku na Psycho Mantise (že by byl trailer jen snem Big Bosse?)
-V názvu hry je fantom, poukazuje na zrození dvou fantomů v traileru na Metal Gear Solid: Ground Zeroes

UPDATE: Geoff Keighley na svém twitteru dodal, že jde o nový projekt, nikoliv přejmenování staršího. Takže Metal Gear Solid 5 nebo Project Ogre (Joakim Mogren - Kojima - m OGRE n)?

Zdroj: null

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

ps4ps3x360xone
Konami, Kojima Productions
Datum vydání hry:
1. 9. 2015
KARTA HRY
10/10

Komentáře