Sony vydala PS+ verzi závodů Driveclub - UPDATE

novinka  56
Martin Šmíd, 23. 6. 2015 21:57
Věříte na zázraky? Pokud máte konzoli PlayStation, tak asi jo. Každopádně ve vydání PlayStation Plus verze závodů Driveclub už určitě fanoušci PlayStationu moc nevěřili, zvláště když hra poslední měsíce byla v nejrůznějších slevách. Vývojáři z Evolution Studios ale slovo drží, no a tak dneska byla PlayStation Plus verze potichu vydána na americkém PlayStation Store (na evropském pravděpodobně zítra), pravděpodobně aby nespadly servery a hlavně PSN, když se ve stejný den objevil i Batman. Tato edice obsahuje singleplayerový režim, multiplayer, eventy, úpravu vozidel, photo režim, vytváření vlastních závodů na 13 tratích v Indii a 15 vozidel. Pro odemknutí dalších 40 vozidel, 65 tratí a celého singleplayeru si musíte následně zakoupit plnou verzi.

UPDATE: Sony PlayStation Plus verzi Driveclubu právě stáhla z PlayStation Store. Uvidíme, jestli na další vydání budeme muset čekat dalších osm měsíců. 

Vyjádření vývojářů z Evolution Studios: Chystáme se spustit PS+ verzi v brzké době, takže budeme mít pro vás novinku. Dnešní aktualizace PS Store byla předčasná. Servery ještě nejsou hotové, takže byla odstraněna. Omlouváme se za nejasnosti a nepříjemnosti. 

Zdroj: null

DriveClub

ps4
Sony Computer Entertainment, Evolution Studios
Datum vydání hry:
8. 10. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře