Shrnutí turnajů Tekken Revolution a Driveclub na portálu OnlineArena.cz a pozvánka na další

novinka  8
Martin Šmíd, 8. 11. 2014 18:15
Ve spolupráci s portálem OnlineArena.cz pro vás připravujeme nejrůznější online konzolové turnaje v momentálně oblíbených hrách. Nedávno probíhal turnaj v bojovce Tekken Revolution, která vyšla v létě formou free-to-play, ale také v závodní hře Driveclub. Ta sice měla na začátku velké problémy s online částí, ale vše bylo vyřešeno díky časovkám, takže turnaj probíhal trochu jinak. Na shrnutí obou turnajů se můžete podívat níže v novince, a samozřejmě se můžete přihlásit do dalších turnajů, v nichž se rovněž hraje o věcné ceny.

V létě roku 2013 se na PS Store objevila Free-To-Play bojovka Tekken Revolution pro PS3 a hra si ihned získala velkou základnu hráčů. Na webu OnlineArena.cz díky spolupráci s webem Konzolista.cz proto už nějakou dobu připravujeme turnaje v této bezpochyby kvalitně zpracované mlátičce. V posledním odehraném turnaji s pořadovým číslem 5 si navíc vítěz mohl odnést hru Max Payne 3 pro PS3. Turnaje jsou díky formátu Double Elimination velmi zajímavé. Hraje se na 2 vítězné matche a vše vrcholí ve Finále, kde se utkají 2 nejlepší bojovníci na 3 vítězné zápasy. Tentokráte jimi byli hráči JakSeRodi a iworry. A který ze jmenovaných byl nakonec úspěšnější a svého soupeře zdolal výsledkem 3:1? Jelikož pro Vás všechny tyto zápasy vysíláme živě, můžete si záznam finálového zápasu prohlédnout níže v novince.

Celkové výsledky a shrnutí turnaje zde - http://www.onlinearena.cz/article/article/113 .
Možnost přihlášení do dalšího turnaje - http://www.onlinearena.cz/tournament/onetournament?idTournament=549 .

Závodní hra Driveclub, která vyšla začátkem měsíce října, přilákala pozornost všech, kteří milují rychlá kola. Ačkoliv se hra nesnaží býti simulátorem, jízdní model je nastaven tak, aby ježdění bylo především zábavou a to se vývojářům zcela jistě podařilo. K tomu si přidejte velmi povedený grafický kabátek, hra vypadá opravdu nádherně, a směle ji tak můžeme označit za to nejlepší, co jste zatím na konzolích v závodních gamesách mohli vidět. Asi každý ví, že vydání hry Driveclub provázely jisté technické problémy, které se dodnes vývojáři snaží opravit. Závody v režimu online se v prvních týdnech nepodařilo zprovoznit, a proto jsme se rozhodli, že uspořádáme takovou soutěž, která nebude vyžadovat připojení všech zúčastněných do online lobby, ale bude stačit zajiždět časy na stanovených tratích. A tak na Vaše přání vznikly turnaje Driveclub: Best Lap, jinak řečeno časovky, na kterých jste se mohli poměřit zajetím nejrychlejších časů.

Celkové výsledky a shrnutí turnaje zde - http://www.onlinearena.cz/article/article/114 .
Možnost přihlášení do dalšího turnaje zde - http://www.onlinearena.cz/tournament/onetournament?idTournament=548 .

Zdroj: null

DriveClub

ps4
Sony Computer Entertainment, Evolution Studios
Datum vydání hry:
8. 10. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře