Aktualizováno: Podívejte se na prezentaci Sonic Central 2024, nový trailer na Sonic X Shadow Generations

novinka  3
Martin Šmíd, 24. 9. 2024 18:15
Společnost SEGA před malou chvilkou oznámila, že už tento týden v úterý v 18:00 našeho času proběhne prezentace Sonic Central 2024. Jak už název napovídá, bude se točit kolem modrého ježka Sonica, přičemž bychom se měli dozvědět více o připravovaných projektech s ním, které vyjdou v následujícím roce. Pokud bude oznámeno něco zajímavého, určitě vám dáme vědět. Prezentaci budete moci sledovat níže v této novince. Stream bude doplněn před začátkem.

UPDATE: Prezentace proběhla, nyní si ji můžete pustit ze záznamu. A co tedy přinesla? Popravdě toho moc nebylo pro konzolové fanoušky. Dočkali jsme se jen nového traileru na brzy vycházející Sonic X Shadow Generations. Mezi další novinky patří:

  • Představena blíže multiplayerová hra Sonic Rumble, která vyjde během zimy pro PC a mobilní platformy. Pro konzole hra oznámena bohužel nebyla.
  • V Super Monkey Ball Banana Rumble se objeví skiny inspirované Sonicem a Shadowem.
  • Představen nejrůznější merch se Sonicem, který bude možné zakoupit. 
  • Oznámena spolupráce s DC na komiksech, v nichž se objeví Sonic - Shadow jako Batman, Knuckles jako Superman, Amy jako Wonder Woman, Sonic jako The Flash, Silver the Hedgehog jako Green Lantern a Tales jako Cyborg.


Záznam prezentace Sonic Central 2024

Nový trailer představující PlayStation 5 verzi hry Sonic X Shadow Generations


Zdroj: TZ

Sonic X Shadow Generations

xsxps5nswps4xone
SEGA, SEGA
Datum vydání hry:
25. 10. 2024
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY

Komentáře