Rockstar oznamuje limitovanou a sběratelskou edici Grand Theft Auto V

novinka  38
Martin Šmíd, 23. 5. 2013 14:30
Vývojáři z Rockstaru v současnosti dokončují očekávanou akční hru Grand Theft Auto V, přesto si našli čas, aby připravili i limitované a sběratelské edice pro fanoušky, které obsahují jednak lákavé hmotné předměty, ale také ingame bonusy, které osvěží nebo ulehčí hratelnost. Jako první je tu limitovaná edice za 80 dolarů, která obsahuje hru Grand Theft Auto V v krásném steellbooku, v balení navíc bude přibalena 21.5 x 26.75 cm mapa, kterou si budete moci pověsit na zeď. Dále balení přinese i zajímavé ingame bonusy, mezi ně třeba patří rychlejší generace schopností hlavních hrdinů, Stunt Plane Trials (nové výzvy při létání letadlem), nové oblečení, tetování a speciální zbraně, které budou v Ammunation obchodech k dispozici zdarma (Pistol .50, Bullpup Shotgun a Hammer). Na edici se podívejte kliknutím na - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/3508/37122.jpg . Pak tu je ještě dražší sběratelská edice za 150 dolarů, která samozřejmě nabídne všechen obsah limitované edice, navíc bude obsahovat kšiltovku s logem hry, menší tašku třeba na klíče nebo peněženku, postavy z předchozích dílů do multiplayeru a garáž s Hotknige a sportovním kolem CarbonRS pro singleplayeru a autem Khamelion pro hru více hráčů. To vše bude zabalené do pěkné krabičky - http://konzolista.tiscali.cz/photogalery/games/3508/37121.jpg . Zatím jsou obě edice oznámeny pro Severní Ameriku, ale věříme, že se dostanou i k nám do Evropy. Ostatně i Grand Theft Auto 4 se k nám dostalo v pěkné limitované edici.

Grand Theft Auto V: Speciální edice obsahuje:

Plnou prodejní verzi hry Grand Theft Auto V

Sběratelský SteelBook s exkluzivním potiskem
Tento speciální SteelBook má oboustranný, dosud nikde nepublikovaný obrázek Michaela, Trevora a Franklina. Díky zvláštním barvám a metalickému potahu vyniknou všechny podrobnosti kresby, jež byla vytvořena exkluzivně pro tento SteelBook.

Mapa
Tato exkluzivní mapa o rozměrech 55 x 68 cm pokrývá celé Los Santos a okolní Blaine County. Tajemné značky ukazují, kde lze snadno přijít k penězům, a další významná místa, jež by žádný podnikavý člověk neměl přejít bez povšimnutí.

Vylepšení speciální dovednosti
Michael, Franklin i Trevor mají jistou unikátní speciální dovednost. Díky tomuto vylepšení se bude její ukazatel doplňovat o 25 % rychleji.

Výzvy letecké akrobacie
V režimu pro jednoho hráče budete po celém Los Santos a Blaine County nacházet různé zábavné výzvy letecké akrobacie.

Bonusové oblečení, tetování a další
Michael, Franklin a Trevor získají do svých šatníků bonusové oblečení, v tatérských salónech si budou moci nechat udělat specifická tetování a obchodníci z Los Santos a Blaine County jim budou ochotni prodat i řadu speciálního zboží.

Bonusové zbraně
V režimu pro jednoho hráče budou v řetězci obchodů Ammunation zdarma k dispozici následující speciální zbraně: pistole ráže .50, brokovnice „bullpup“ a bojové kladivo.

Grand Theft Auto V: Sběratelská edice obsahuje:
Grand Theft Auto V: Sběratelská edice obsahuje všechny výše uvedené bonusy z Grand Theft Auto V: Speciální edice a navíc také následující:

Bezpečnostní taška Grand Theft Auto V s klíčem v podobě loga
Tato unikátní bezpečnostní taška o rozměrech 27 x 22 cm, která svou inspiraci čerpá z loupeží ve hře Grand Theft Auto V a do níž si můžete ukládat své cennosti, se odemyká speciálním, laserem opracovaným klíčem. Na zadní straně je na ochranném rohu vytlačené logo Rockstar Games a dále zde najdete rámeček pro jmenovku.

Kšiltovka Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY
Na přední části této exkluzivní kšiltovky značky New Era 9FIFTY™ je vyšité logo Los Santos, na levé straně se nachází černé logo Rockstar Games na pravé logo Grand Theft Auto ‚V‘. Pomocí pásku na zadní straně lze velikost snadno upravit.

Vlastní postavy pro Grand Theft Auto Online
Zpřístupněte si v systému tvorby postav Grand Theft Auto Online klasické postavy z Grand Theft Auto.

Jedinečná vozidla a garáž
Hráč okamžitě získá garáž pro vlastní vozidla. V režimu pro jednoho hráče zde najde legendární Hotknife Hotrod ze 30. let a silniční kolo CarbonRS. V Grand Theft Auto Online hráči získají špičkové elektrické auto Khamelion.

Grand Theft Auto V: Sběratelská edice je zabalena v exkluzivní krabici, která má víko ozdobené plastickým logem Grand Theft Auto V a na níž díky matové povrchové úpravě neulpívají otisky prstů.

Zdroj: Tisková zpráva

Grand Theft Auto V

ps3x360
Rockstar, Rockstar
Datum vydání hry:
17. 9. 2013
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY
10/10

Komentáře