První podrobnosti o interaktivním projektu Silent Hill Ascension, nový trailer

novinka  7
Martin Šmíd, 30. 5. 2023 15:16
V říjnu minulého roku společnost Konami oznámila interaktivní streamovací sérii Silent Hill Ascension, na níž spolupracuje s Genvid Entertainment. V tu chvíli jsme moc nevěděli, co nás přesně čeká, ale dnes jsme se dočkali jednak prvního pořádného traileru, ale také prvních podrobností. „Silent Hill Ascension sleduje několik různých postav z míst po celém světě, které trápí některá děsivá monstra ze série Silent Hill,“ stojí v popisku. O průběhu a tom, jaká postava vůbec přežije, budou rozhodovat přímo hráči/diváci, přičemž vývojáři zmiňují, že ani oni nyní neví, jak vše nakonec dopadne.

„V Silent Hill Ascension jsme si dali záležet na vytvoření světa s detailními postavami i příšerami z jiného světa, pohlcující atmosféry a celkovém audiovizuálním zpracování, na které je náš tým velmi hrdý,“ říká Chris Amaral, umělecký ředitel společnosti Bad Robot Games. „Detailní prostředí se strašidelnou atmosférou, realistickými postavami a děsivými monstry by mělo skutečně umocnit hororový zážitek a vytvořit něco, co je pravý Silent Hill a zároveň je pro tuto sérii jedinečné.“

„Fanoušci Silent Hillu a hororového žánru se mají na co těšit. Jsme rádi, že můžeme vyprávět nový interaktivní příběh v doposud neprozkoumaných lokacích spolu s novými postavami, které se představí fanouškům. Budete to právě vy, kdo rozhodnete o osudu několika hlavních postav,“ dodává v oznámení Motio Okamoto, producent série Silent Hill.


Zdroj: TZ

Silent Hill Ascension

Konami, Genvid Entertainment
KARTA HRY

Komentáře