Představeno příslušenství Call of Duty: Black Ops 6 pro Xbox

novinka  15
Martin Šmíd, včera, 15:14
Pro Microsoft je Call of Duty: Black Ops 6 největší hra, jakou letos uvede skrze Activision Blizzard, od níž si slibuje, že podpoří i konzole Xbox. Ostatně od prvního dne bude v předplatném Xbox Game Pass Ultimate. Nyní bylo oznámeno, že se chystá pro konzole Xbox i příslušenství s motivem této očekávané akční hry.

Prvním je plně přizpůsobitelný bezdrátový ovladač Xbox od Xbox Design Labu. Ten je inspirován světem tajných operací v 90. letech minulého století. „Tradiční kontury ovladače zdobí shora a z boků vrstevnatý povrch s motivem začerněných dokumentů, skrytých koordinátů a kryptických symbolů Black Ops představujících mise odehrávající se v přísném utajení. Hráči si mohou ovladač dále přizpůsobit pomocí tlačítek, spouští, rukojetí, metalických povrchů, pogumovaných bočních a zadních ploch, personalizovaných gravírování a dalších prvků v barvách ve stylu Call of Duty,“ stojí v popisku. Ovladač je možné zakoupit na stránkách Xbox Design Labu, cena začíná dle české tiskové zprávy na 2 288 Kč.

Dále Microsoft nabízí nově i plně přizpůsobitelný bezdrátový ovladač Xbox Elite Series 2 od Xbox Design Labu, jehož cena začíná na 3988 Kč. No a nechybí ani kryt Call of Duty: Black Ops 6 pro konzoli Xbox Series X. Ten bude dostupný formou předobjednávky exkluzivně v obchodě Microsoft Store za 1399 Kč.

Zdroj: TZ

Xbox Series X

xsx
Microsoft, Microsoft
KARTA HRY

Komentáře