Předsatavena herní vylepšení v basketbalové hře NBA 2K24

novinka  0
Martin Šmíd, 16. 8. 2023 17:05
Pomalu se blíží vydání basketbalové hry NBA 2K24. Protože se vydání blíží, představili vývojáři některá vylepšení, která mají mít za cíl zpříjemnit hraní. „Náš závazek vyvíjet zážitek z NBA 2K na základě zpětné vazby od komunity je velkým důvodem, proč oddaní hráči a fanoušci basketbalu pokračují v hraní této hry již 25 let," řekl Mike Wang, Gameplay Director ve společnosti Visual Concepts. „Přinesli jsme vylepšení hratelnosti NBA 2K24, která jsou více založena na dovednostech a intuitivnosti, což urychluje herní zážitek pro celou komunitu." Níže v novince najdete dnešní deníček i popisek některých novinek. Hra NBA 2K24 vyjde 8. září letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Verze pro konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S budou podporovat cross-play hraní.

Mezi herní novinky v NBA 2K24 patří:

  • Intuitivní útok: Střelba a driblink jsou přístupnější a intuitivnější než kdykoli předtím, což umožňuje hráčům všech úrovní dovedností na hřišti uspět. Pohyby byly přizpůsobeny a vylepšeny tak, aby sloužily pro jakoukoli obtížnost, a možnost iniciovat elektrizující driblérské sekvence pomůže hráčům vytvořit si více prostoru pro vysoce procentní střely.
  • Obrana založená na dovednostech: V NBA 2K24 jsou důležité protipohyby. Obrana po obvodu i v malém prostoru je účinnější a odměňuje hráče za předvídání a dobré čtení hry.
  • Zvýšení adrenalinu: Přepracováno tak, aby byl útok i obrana poutavější. Elitní hráči s míčem získají větší volnost, zatímco efektivní obránci mohou ovlivnit střelecké schopnosti tím, že hráče s míčem zablokují.  
  • Snadné koučování: 2K Smart Play se vrací do nové generace, aby hráčům pomohl zjednodušit útok, obranu a koučování a usnadnil jim hru. Vyberte si až 16 preferovaných akcí od plných rozehrávek až po izolace a přihrávky.
  • Převzetí: V NBA 2K24 se pro konzole nové generace vrací funkce Takeover, ale s novým nádechem. Naplňte měřič převzetí a poté si vyberte, zda chcete aktivovat schopnost zakončování, střelby, rozehrávky, fyzického napadání, obrany a doskakování.



Zdroj: TZ

NBA 2K24

ps5nswxsxps4xone
2K Games, Visual Concepts
Datum vydání hry:
8. 9. 2023
Žánr:
Sport
KARTA HRY

Komentáře