Podzim na GameLeaderu

novinka  19
Martin Šmíd, 28. 10. 2012 16:45
V následujících dnech vyjde celá řada zajímavých her, které si můžete zakoupit na u našeho partnera, obchodu GameLeader. Asi největší bombou podzimu je Assassin's Creed 3, který vychází na konzole s českými titulky. Objednáním na GameLeader navíc získáte i pěkné tričko. Tuto velkou událost doprovází i spinoff pro Playstation Vita Assassins Creed 3: Liberation, který je možný dostat s bonusovým DLC obsahem pro předobjednávky. Fanoušci závodních her zase určitě očekávají příchod Need for Speed: Most Wanted, který obchod GameLeader nabízí v limitované edici s několika dalšími bonusy, jako je plakát a přívěšek s logem hry. Samozřejmě nesmíme zapomenout zmínit ani Far Cry 3, který vyjde koncem měsíce. Na celou nabídku obchodu GameLeader se podívejte níže. Věříme, že si z ní vybere každý.

Assassins Creed 3: Liberation + DLC - http://www.gameleader.cz/psv-playstation-vita-hry/1892/assassins-creed-3-liberation.html .
Assassin's Creed 3 CZ + originální tričko - http://www.gameleader.cz/?q=Assassin%27s+Creed+3+CZ+%2B+origin%C3%A1ln%C3%AD+tri%C4%8Dko .
Resident Evil 6 + originální tričko - http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1700/resident-evil-6-originalni-tricko-capcom-a-plakat.html .
Need for Speed: Most Wanted - Limited Edition + přívěšek a plakát - http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1828/need-for-speed-most-wanted-limited-edition-privesek-a-plakat.html .
Far Cry 3 + originální tričko - http://www.gameleader.cz/?q=Far+Cry+3 .
Medal of Honor: Warfighter - Limited Edition + plakát - http://www.gameleader.cz/?q=Medal+of+Honor%3A+Warfighter+-+Limited+Edition .
Hitman: Absolution + DLC - http://www.gameleader.cz/ps3-playstation-3-hry/1538/hitman-absolution-dlc.html .
Call of Duty: Black Ops II + mapa Nuketown 2025 - http://www.gameleader.cz/?q=Call+of+Duty%3A+Black+Ops+II .

Předobjednávka Grand Theft Auto V
Už nyní si můžete rovněž předobjednat nejočekávanější hru příštího roku - Grand Theft Auto V od Rockstaru. - http://www.gameleader.cz/?q=Grand+Theft+Auto+V .

Zdroj: GameLeader

Assassin’s Creed 3

ps3x360
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
31. 10. 2012
KARTA HRY
9/10

Komentáře