Oznámeny tři nové DLC balíčky pro Halo 4

novinka  0
Martin Šmíd, 6. 7. 2013 22:30
Akční hra Halo 4 patří i po více jak půl roce od svého vydání k tomu nejhranějšímu na Xbox LIVE. Není proto divu, že dnes vývojáři ze studií 343 Industries a Certain Affinity oznámili hned tři nové balíčky, které budou dostupné od 20. srpna. První Infinity Armour Pack nabídne pro Spartanského válečníka nové druhy brnění, zatímco druhý balíček Steel Skin Pack nabídne několik nových skinů pro zbraně. Nejdůležitějším balíčkem bude podle všeho Bullseye Pack, který jednak nabídne dvě nové mapy – Pitfall (remake Halo 3 mapy Pit) a Vertigo, přičemž obsáhne i úplně nový režim Ricochet. Balíčky Infinity Armour Pack a Steel Skin Pack budou k dispozici každý za 240 MS bodů, zatímco Bullseye Pack bude možné zakoupit za 480 MS bodů. Možná i proto se bude vyplatit koupit bundle Champions těchto tří balíčků za 800 MS bodů, který navíc nabídne i dalších 18 ingame předmětů. Ty poté půjdou stáhnout po nějaké době zdarma, zatím budou ale exkluzivní pro bundle. Níže v novince se můžete podívat na oznamující trailer.

Bullseye Pack zahrnuje zcela nový typ hry Ricochet a dvě nové mapy Pitfall a Vertigo. Kromě toho Bullseye nabízí zcela novou sadu brnění založenou na herním módu Ricochet.
• Pitfall je předělaná mapa Pit z Halo 3 s novými prvky, založenými na zpětné vazbě komunity. Mapa je malá, symetrická, otevřená, se strategicky umístěnými úkryty. Nový typ hry Ricochet je proto velmi vhodným herním módem na této mapě. Pitfall oživí staré vzpomínky a zároveň přinese nové vzrušení.
• Vertigo je asymetrické mapa, kterou si oblíbí každý fanoušek herního módu Slayer a Extraction. Ale nenechte se mýlit, nepřátelští Spartané nebudou vaší jedinou starostí. Vertigo je první multiplayerová mapa s prvkem, který po aktivaci vyčerpává štíty všech Spartanů v dosahu.
• Ricochet je nový herní režim vytvořený instruktory UNSC. Kombinuje bojovou simulaci v synchronizaci s bodováním soutěže. Spartané na palubě Infinity v prostředí bojové paluby přijali tento formát v rámci simulace válečných her, aby zdokonalovali své dovednosti. Chraňte svou branku a mezitím skórujte do té soupeřovy. Donesením míče do branky získáte pro svůj tým 50 bodů, zatímco vhození míče do prostoru branky je hodnoceno 20 body. První tým se součtem 150 bodů vyhrává.

Steel Skin Pack vám umožní stylizovat své zbraně a vybavení s nejpropracovanějšími Halo 4 skiny inspirovanými steampunkem.

Infinity Armor Pack dovolí odlišit se na bitevním poli. Čas legendárního Mjolnira a Special Forces brnění a starobylé zbroje Forerunnerů už dávno minul a nyní je čas aktualizovat Spartanův šatník. S balíčkem Infinity Armor Pack získáte přístup k výběrovému Mark V brnění Halo: Combat Evolved, robustnímu brnění, jež nosili bitvami zocelený vojáci ODST i hybridnímu systému brnění využívanému prefekty civilizace Forerunner před více než 100 000 lety.

Zdroj: allgamesbeta.com

Halo 4: DLC Champions Bundle

x360
Microsoft Game Studios, 343 Industries
Datum vydání hry:
20. 8. 2013
KARTA HRY

Komentáře