Oznámeny plošinovky RetroRealms: Halloween a RetroRealms: Ash vs Evil Dead

novinka  3
Martin Šmíd, 13. 8. 2024 16:55
Společnost Boss Team Games dnes oznámila hned dvě pixela artové plošinovky RetroRealms: Halloween a RetroRealms: Ash vs Evil Dead od studia WayForward, které budou dostupné od 18. října letošního roku pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Jedna bude stát skrze digitální distribuci 24,99 euro, bude ale možné koupit obě v bundlu jako fyzickou kopii za 49,99 euro.

 „V Boss Team Games jsme velkými fanoušky hororového žánru a práce na těchto legendárních značkách je pro nás splněným snem. Spolupráce s WayForward a držiteli licencí byla pro nás úžasná zkušenost, a proto můžeme přinést ne jednu, ale hned dvě arkádové hry ve stylu devadesátých let, a zároveň zůstat věrní původnímu filmu Halloween a sérii Ash vs Evil Dead," stojí v oznámení vývojářů. Ti lákají na rychlou akci plnou krve, kterou chtějí oslovit hlavně fanoušky filmových předloh.

V RetroRealms: Halloween se chopíte přímo hororové ikony Michaela Myerse, s nímž bude nutné si prosekat cestu několika úrovněmi, které jsou inspirované původním filmem. Na zabijáka bude čekat spousta překážek, ale také bossů a dalších nástrah. To v RetroRealms: Ash vs Evil Dead se vžijete do kůže Ashe Williamse, u něhož budete mít pro likvidaci různých hord motorovou pilu a dvanáctihrannou brokovnici.

Zdroj: TZ

RetroRealms: Halloween/RetroRealms: Ash vs Evil Dead

xsxps5nswps4xone
Boss Team Games , WayForward
Datum vydání hry:
18. 10. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře