Oznámen návrat série Delta Force, hra bude představena příští týden na Gamescomu

novinka  15
Martin Šmíd, 18. 8. 2023 15:23
Společnost TiMi Studio Group dnes odpoledne oznámila návrat vojenské firs-person multiplayerové akce Delta Force, která bude dostupná pro PC, konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S i mobilní platformy. Hra bude mít premiéru příští týden během prezentace Gamescom Opening Night Live, ale už nyní se můžete podívat na oznamující teaser trailer, který naleznete níže v novince.

„Náš tým se vždy zajímal o vytváření realistických stříleček s vojenskou tématikou. Když jsem jako producent hrál poprvé Delta Force, zanechala hra ve mně velký dojem. Delta Force byla oslavována pro své realistické ztvárnění bojů v otevřeném světě a rozsáhlému multiplayerovému zážitku i zobrazení speciálních jednotek. I dnes mají tyto prvky velkou přitažlivost a je v nich velký potenciál pro další inovace. Proto jsme se rozhodli restartovat značku Delta Force. Jsme hrdí na to, že můžeme pokračovat v tradici a vytvořit rozsáhlý, nebezpečný a nepředvídatelný svět, v němž je nutné plnit různé mise, čelit výzvám a získávat odměny,“ zmiňuje v oznámení producent hry Shadow Guo.

„Náš příběhový režim kampaně vychází z filmu Černý jestřáb sestřelen. Hráči budou moci zažít autentické a napínavé boje ze slavného filmu. Náš tým film důkladně prostudoval a s respektem se ponořil do historie. Tento výzkum nám umožnil vytvořit skutečně autentický a pohlcující zážitek,“ dodávají vývojáři. Kromě kampaně bude nová hra ze série Delta Force nabízet i multiplayer na největších mapách, jaké se kdy v sérii objevily. Ty budou podporovat až 32 hráčů. „Vytvořili jsme pro hru také jedinečná vozidla, která mohou hráči ve hře ovládat - útočná vozidla, vrtulníky, obrněná vozidla, útočné čluny, terénní vozidla, džípy a dokonce i stíhačky a drony.“

UPDATE: Z dodatečné tiskové zprávy jsme se dozvěděli, že se hra bude jmenovat Delta Force: Hawk Ops a vyjde pro výše zmíněné platformy formou free-to-play.

Zdroj: TZ

Delta Force: Hawk Ops

ps5xsx
Level Infinite, TiMi Studio Group
Žánr:
Střílečka, Taktická
KARTA HRY

Komentáře