Aktualizováno: Nová ukázka z akční hry Indiana Jones and the Great Circle, známe datum vydání a oznámení PlayStation 5 verze

novinka  29
Martin Šmíd, 20. 8. 2024 21:56
Začátkem letošního roku byla představena nová dobrodružná akční hra Indiana Jones and the Great Circle, která na naše televizní obrazovky vrátí nejslavnějšího filmového archeologa. Dnes jsme se v rámci Gamescom Opening Night Live dočkali nové ukázky, na kterou se podívejte níže v novince. Zároveň jsme se dozvěděli, že hra Indiana Jones and the Great Circle vyjde 9. prosince letošního roku pro PC a konzole Xbox Series X/S. Hráči na konzoli PlayStation 5 se dočkají během jara příštího roku. Potvrdila se tak dřívější spekulace.

„Stanete se legendárním archeologem v této filmové akční adventuře od MachineGames, oceňovaného studia, které stojí za nedávnou sérií Wolfenstein, a jehož výkonným producentem je herní designér ze síně slávy Todd Howard. Odhalte jednu z největších záhad v dobrodružství pro jednoho hráče, které se odehrává mezi filmy Dobyvatelé ztracené archy a Poslední křížová výprava,“ stojí v popisku hry, která se točí kolem mocného artefaktu. Pokud by se dostal do nepravých rukou, mohlo by to mít velký dopad pro celý svět. No a jen Indiana Jones je schopný tomu zabránit. 

UPDATE:

Bethesda dnes také oznámila, že hra Jones and the Great Circle bude dostupná letos v prosinci hned ve třech edicích - Premium, Premium Upgrade a Collector‘s Edition. Všechny edice budou zahrnovat příběhové rozšíření The Order of the Giants, které vyjde v příštím roce. Podrobnosti o něm se dozvíme později. Dále jsme se dočkali oznámení bonusu pro předobjednávky - Last Crusade Pack, který obsahuje herní kosmetické předměty: oblek Traveling Suit Outfit a bič Lion Tamer Whip. Kromě balíčku Last Crusade Pack budou edice Premium a Premium Upgrade zahrnovat 3denní předběžný přístup od 6. prosince, kosmetický předmět Temple of Doom Outfit a digitální artbook.

A nakonec Collector’s Edition bude obsahovat 28cm glóbus Great Circle s logickým mechanismem, který můžete vyřešit a odemknout tak ukryté úložiště. Sběratelská edice rovněž obsahuje repliku Allmaker Relic, dobrodružný deník a obal SteelBook, plus veškerý digitální obsah uvedený výše.

Zdroj: TZ

Indiana Jones and the Great Circle

xsxps5
Bethesda Softworks, MachineGames
Žánr:
Adventura, Střílečka
KARTA HRY

Komentáře