Na konec letošního roku je v plánu nová akční adventura Kong: Survivor Instinc

novinka  1
Martin Šmíd, 17. 8. 2024 10:36
Tento týden společnost Legendary Pictures oznámila, že chce svoji sérii Monsterverse rozšiřovat i nad rámec filmů, a proto byly oznámeny hned tři nové videohry. Tou pro nás nejdůležitější a nejzajímavější je 2,5D dobrodružná adventura Kong: Survivor Instinc od polského studia 7Levels (Castle of Heart). Hra se má dle vývojářů odehrávat krátce po filmu Godzilla vs. Kong, přičemž hlavním hrdinou má být otec pátrající po své zmizelé dceři. Více o hře v tuto chvíli zatím nevíme, dočkali jsme se jen oznamujícího teaser obrázku, který přikládáme níže. Zajímavé ovšem je, že hra Kong: Survivor Instinc je plánována na konec letošního roku pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. To by mohlo značit, že už brzy dojde k představení. Třeba na blížícím se Gamescomu.

Na začátku článku jsem zmínil, že byly oznámeny hned tři hry. Další už pro nás tolik zajímavé nejsou, protože se jedná o mobilní 4X strategickou hru Godzilla x Kong: Titan Chasers, případně hříčku Monsterverse Supersocial Roblox Experience pro Roblox.

Jen připomeneme, že to není tak dlouho, co se na našich obrazovkách objevila hra Skull Island: Rise Of Kong. Ta se ale moc nepovedla a odnášela si velmi nízká hodnocení. Navíc se později zjistilo, že na ní vývojáři pracovali pouze jeden rok, takže ani něco kvalitního vzniknout nemohlo. Snad plánovaná novinka dopadne o mnoho lépe.

Zdroj: TZ

Kong: Survivor Instinc

ps5xsx
7Levels , 7Levels
Žánr:
Adventura, Plošinovka
KARTA HRY

Komentáře