Metal Gear Solid V: Ground Zeroes vyjde na jaře 2014

novinka  26
Martin Šmíd, 4. 11. 2013 15:00
Herní vydavatel Konami dnes oznámil, že první část hry Metal Gear Solid V s názvem Ground Zeroes vyjde na jaře příštího roku pro konzole Playstation 3 a Xbox 360 za 20 euro (digitální) nebo 30 euro (krabicová), na next-gen konzolích Playstation 4 a Xbox One bude stát 30 euro (pouze digitální). Přesné datum bude upřesněno v brzké době. „Metal Gear Solid V: Ground Zeroes bude sloužit jako úvod k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Hráči si budou moci vyzkoušet některé nové herní prvky, které budou následně realizovány v The Phantom Pain, včetně daleko více otevřeného světa,“ píše se v dnešní tiskové zprávě. „V Ground Zeroes budou hráči hrát jako Big Boss, který musí infiltrovat Camp Omega – kubánský zajatecký tábor. V něm jsou drženi rukojmí, kteří mají klíčové informace o Snakovi a jeho soukromé vojenské organizaci, kterou založil se svým spojencem Kazem Millerem. To otevře sérii událostí, které následně dají prostor The Phantom Pain,“ dodává Konami.

Síla Fox enginu - Ground Zeroes využívá ohromující Fox Engine od Kojima Productions, který přinese převratný herní zážitek.
Úvod do otevřeného světa – Jde o první Metal Gear Solid hru odehrávající se v otevřeném světě. Ground Zeroes nabízí spoustu svobody pro hraní. Jak jsou prováděny jednotlivé mise, je jen na hráči.
Neomezený stealth – Představte si klasickou Metal Gear hru, ale bez omezení a hranic. Hráči mohou volit nejrůznější strategie pro stealth postup, nebo můžou využít všech zbraní pro akční postup. Každý krok bude mít vliv na celkové důsledky.
Více misí a úkolů - Ground Zeroes se může pochlubit nejen hlavními misemi, ale také vedlejšími misemi, ve kterých jde o taktickou akci, vedení leteckých útoků a mnohé další.
Přepracované rozhraní - Ground Zeroes nabídne přepracovaný HUD, který ukazuje na obrazovce jen ty nejzákladnější údaje.
Různé počasí - na obrazovce bude hráče testovat v různých časových a povětrnostních podmínkách, které budou hrát velkou roli v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Můžete použít noční čas ke svému úspěchu, nebo špatné počasí pro strategické lepší krytí.
Nová generace hraní – Kromě nových konzolích bude Metal Gear Solid V: Ground Zeroes dostupný i na nových konzolích Playstation 4 a Xbox One, aby ukázal celou jejich sílu.

Zdroj: Tisková zpráva, Konami

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

ps4ps3x360xone
Konami, Kojima Productions
Datum vydání hry:
20. 3. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře