Metal Gear Solid 5 realitou – Big Boss se vrací!

novinka  138
Martin Šmíd, 27. 5. 2009 12:17
Bouřka sílí a Hideo Kojima odhaluje svůj nový projekt, kterým není nic jiného, než tolik očekávaný Metal Gear Solid 5. Solid Snake je s největší pravděpodobností mrtev a tak nezbývá než se vrátit zpět do minulosti a odkrýt některé záhady ze života jeho genetického otce Big Bosse http://www.konzolista.cz/mgs5.jpg . Další Metal Gear je realitou a my si nyní musíme počkat na E3, kde bude plně představen. Asi není třeba říkat, že se na hru nesmírně těšíme. Brzy vám přineseme velké preview.

UPDATE 1: Spekulace se ihned rozběhly. Mluví se nejen o pátém díle, ale i o remaku prvníhch dvou dílů (Metal Gear a Metal Gear 2: Solid Snake) či o PSP hře MGS Portable Ops 2.

UPDATE 2: Písmena rozluštěna - P, R, E, S, e 3

Kojima si s námi hraje, jak to jde. Do Famitsu poslal obrázek Raidena http://www.konzolista.cz/fotogalerie/1293/90927_1_122_193lo.jpg .

UPDATE 3 - rozhovor s Kojimou: Hideo Kojima magazínu Famisu poskytl rozhovor, z kterého se konečně dostal na internet kloudný překlad. "Nemohu říci žádné detaily, ale půjde o část Metal Gear ságy, odehrávající se v různých časech. Jádro hry je mířené pro Japonsko, ale titul vyjde simultánně po celém světě."Poté došlo i na znak, který má „starý muž" na čepici. Kojima na to jen řekl, že opět nemůže nic prozradit, ale tento znak symbolizuje nový systém hry. Dále co víme je, že na MGS5 pracuje stejný tým jako na předchozí části.

Zdroj: Konami, scrawlfx.com, joystiq, n4g

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes

ps4ps3x360xone
Konami, Kojima Productions
Datum vydání hry:
20. 3. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře