Komiksová akce Marvel's Spider-Man 2 sbírá vysoká hodnocení

novinka  17
Martin Šmíd, 16. 10. 2023 16:50
Už v pátek vyjde očekávaná komiksová akce Marvel's Spider-Man 2 od studia Insomniac Games. Před několika okamžiky padlo embargo, takže už nyní víme, že dopadla skvěle. V naší recenzi si odnesla pěknou devítku, ale vysoké známky dostává i od dalších herních magazínů. Na některá hodnocení se můžete podívat níže v novince.

 „Těžko hledat chyby ve hře, která vás bezpochyby donutí zatoužit po kousnutí radioaktivním pavoukem.“ – 10/10 (Videogamer)

„Hra Marvel's Spider-Man 2 je plná emocí, které vás donutí vstát ze židle a jásat u obrazovky tak, jak se to v poslední době podařilo jen málokteré hře.“ – 10/10 (PSU)

„Marvel Spider-Man 2 je neuvěřitelně sebevědomé pokračování a jedna z nejlepších her letošního roku. Je neuvěřitelně zábavná a má srdce.“ - 10/10 (VGC)

„Společnosti Insomniac se podařil ten nejvzácnější vývojářský počin. Tým vytvořil trilogii her, které jsou silné samy o sobě, ale zároveň se spojují v rozsáhlou ságu, která je ještě lepší, když ji zažijete celou.“ – 9.5/10 (Game Informer)

„Marvel's Spider-Man 2 je nejen dalším skvělým přírůstkem do této série, ale i tím nejlepším. Insomniac vylepšil pohyb po městě, přinesl strhující příběh a hustě zaplněný svět, v němž každý prvek z předchozí hry vylepšil." - 9.5/10 (TechRaptor)

„Navzdory nepatrně lepším soubojům je Marvel's Spider-Man 2 špičkovou hrou díky lepšímu uživatelskému rozhraní, lepším padouchům, lepšímu příběhu, většímu světu, pavoučím křídlům i dvěma Spider-manům.“ – 9/10 (Attack of the Fanboy)

„Marvel's Spider-Man 2 je fantastické pokračování, které staví na vynikajících základech svého předchůdce a zároveň přináší příběh, který posouvá oblíbené postavy kupředu.“ – 9/10 (TheSixthAxis)

„Marvel's Spider-Man 2 je zatím nejlepší hrou studia Insomniac Games, a ačkoliv jeho otevřený svět není bezchybný, jde o zábavnou superhrdinskou jízdu." - 8/10 (IGN)

Marvel's Spider-Man 2 přináší neuvěřitelný příběh o hrdinech a padouších, kteří se potákají s osamělostí." - 8/10 (Gamespot)

Marvel's Spider-Man 2 má v současnosti 91% na Opencritic a 91% na Metacritic. Těšíte se na pátek?

Zdroj: TZ

Marvel’s Spider-Man 2

ps5
Sony Interactive Entertainment, Insomniac Games
Datum vydání hry:
20. 10. 2023
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře