Insomniac Games oznamuje Overstrike + trailer

novinka  12
Martin Šmíd, 6. 6. 2011 21:46
Tajemná organizace hrozí ovládnutím světa a jak už to tak bývá, je tu jen jediný tým, který ji dokáže zastavit – jmenuje se Overstrike 9. Společnost Electronic Arts dnes na tiskové konferenci na výstavě Electronic Entertainment Expo (E3) oznámila s nezávislým vývojářským studiem Insomniac Games (autoři herních sérií Ratchet & Clank a Resistance) první podrobnosti o očekávané hře Overstrike. Ta v sobě kombinuje posedlost vývojářů Insomniacu imaginárními zbraněmi s komplexním a inteligentním příběhem, přičemž žánrově se jedná o kooperativní akci pro čtyři hráče v rámci elitního týmu agentů Overstrike 9. Tým se skládá z bývalého žoldáka, profesionální zlodějky, nadějné mladé vědkyně a špičkového detektiva a jeho členové jsou ve své organizaci považováni za odpadlíky. Jsou nicméně těmi jedinými, kdo se dokáže vypořádat s globální teroristickou hrozbou a plány na vyhlazení lidstva. Overstrike 9 používá smrtící týmovou taktiku a arzenál technicky výjimečných zbraní a vybavení k infiltraci a zničení nepřátelských základen. Overstrike je prvním multiplatformovým titulem studia Insomniac, konkrétně pro Xbox 360 a PlayStation 3.

„Overstrike představuje originální mix vlastností a funkcí, které jsou již dlouho pro Insomniac velmi typické: technicky vyspělé hračky, akcí našlapaný herní systém, výrazné postavy, to vše zasazeno do záhadného, ale rovněž humorného prostředí,“ uvedl Ted Price, zakladatel a ředitel Insomniac Games. „Jelikož jde o naši první hru pro více platforem, těší nás dvojnásobně, že se můžeme představit úplně novému publiku, které možná naše předchozí hry ještě nezná.“

První obrázky najdete kliknutím na http://www.konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=overstrike-3314 . Doplněn i první teaser.
Zdroj: Tisková zpráva

Fuse

ps3x360
Electronic Arts, Insomniac Games
Datum vydání hry:
31. 5. 2013
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY

Komentáře