Informace o hře Watch_Dogs

novinka  12
Martin Šmíd, 24. 4. 2014 12:45
Včera jsme tu měli nové záběry z akční hry Watch_Dogs, která vyjde už koncem května. Protože si ji mohli v předchozích dnech vyzkoušet novináři, dostávají se na internet nejen hodně nadšené dojmy, ale také nové informace. Nyní jsme se dozvěděli něco o vedlejších misích, kterých bude hromada, a mají hraní prodloužit o další desítky hodin. Watch_Dogs tedy rozhodně nebude malou hrou a ani po dohrání hlavního příběhu nic nekončí. Na několik nových informací se můžete podívat níže v novince, kde naleznete i včerejší video, tentokrát ale bez komentáře vývojářů.

- Příběhová část má 39 misí

- Hra bude obsahovat více jak 100 nejrůznějších miniher, mezi nimiž je nejen alkoholická hra, ale také poker, šachy, různé puzzle nebo digitální výlety. Mezi ty patří likvidace zombií s hořícími hlavami i mise s gigantickým pavoukem, kterou můžete vidět níže ve videu.

- Když někomu hacknete mobil, dostanete se nejen k informacím o konkrétné osobě, ale také k bankovnímu účtu případně autu, které si můžete nechat dovézt. V mobilech budou také vedlejší mise. Třeba z smsek zjistíte, že nějaká dívka potřebuje pomoci od bývalého přítele. Tu pak můžete vyhledat a jejího bývalého zmlátit, aby ji neublížil. Podobných misí bude hodně.

- ctOS budovy jsou jako pevnosti v Assassin’s Creed, které je nutné obsadit. Obsazování bude možné plnit dvěma různými způsoby. Buď akcí, kdy prostře těžce ozbrojené nepřátele vystřílíte, získáte od nich klíče a následně hacknete hlavní počítač. Můžete ovšem jít na vše stealth cestou, kdy hacknete kamery, najdete stráž s klíčem, hacknete její mobil a získáte klíč. Následně se můžete přepojit do serverovny a hacknout počítač, aniž byste museli do budovy vstoupit.

- Bude možné objednávat auta přes mobil – spousta druhů, od laciných až po luxusní

- Během hraní budete moci poslouchat hudbu, kterou třeba hacknete z mobilů, případně ze systému

- Řízení vozidla je intuitivní. Vývojáři přebrali model ze hry Driver.

- Ve hře bude více jak 40 vedlejších řidičských misí

- Během honiček budete moci hackovat různé předměty, třeba překážky na silnicích nebo zavírat brány.

Zdroj: null

Watch Dogs

ps4ps3x360wiiuxone
UbiSoft, UbiSoft
Datum vydání hry:
27. 5. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře