Hra Horizon Forbidden West sbírá vysoká hodnocení

novinka  80
Martin Šmíd, 14. 2. 2022 9:23
V pátek vychází očekávané akční RPG hra Horizon Forbidden West studia Guerrilla Games. Už dnes ráno ovšem padlo embargo na recenze, takže herní novináři, kteří mohli s hrou trávit poslední týdny, se mohou podělit o své dojmy. V prvních recenzích padají vysoké známky za kvalitní příběh, vylepšený soubojový systém či ohromující audiovizuální zpracování, ale také se zmiňují sem tam menší grafické chybky, na kterých snad vývojáři ještě zapracují. Níže se na některá hodnocení můžete podívat.

Hráčům, kterým se líbilo předchozí dobrodružství Aloy, by rozhodně měli zvážit přidání Horizon Forbidden West do své sbírky. – 10/10 (PlayStation LifeStyle)

Horizon Forbidden West je neuvěřitelná hra zasazená do světa, do kterého jsem se chtěl vracet ještě mnoho hodin po skončení titulků. – 10/10 (VGC)

Hra Horizon Forbidden West, která je triumfální kombinací strhujících soubojů, špičkového designu tvorů a postav a podmanivého otevřeného světa, je jedinečným zážitkem a fantastickou ukázkou možností konzole PlayStation 5. – 9/10 (IGN)

S Horizon Forbidden West studio Guerrilla Games posouvá laťku. Překonává svého předchůdce a přináší bohatý svět, který vás odmění za úsilí, které do něj vložíte. - 9.25/10 (Game Informer)

Horizont: Forbidden West skvěle staví na základech, které položil Zero Dawn. – 8/10 (VG247)

Celkově je hra Horizon Forbidden West oproti svému předchůdci výrazně lepší. – 9/10 (Push Square) 

Zdroj: Tisková zpráva

Horizon II: Forbidden West

ps4ps5
Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games
Datum vydání hry:
18. 2. 2022
KARTA HRY
10/10

Komentáře