Naoki Hamaguchi: Třetí část remaku Final Fantasy VII bude patřit k nejoblíbenějším hrám historie

novinka  7
Martin Šmíd, 19. 8. 2024 14:30
V předchozích dnech se konal v Saudské Arábii event zaměřený na hru Final Fantasy VII Rebirth, na němž nechyběli ani vývojáři ze Square Enixu Naoki Hamaguchi a Yoshinori Kitase. Ti se samozřejmě věnovali hlavně hře Final Fantasy VII Rebirth, ale následně došlo i na připravovanou třetí část remaku. „Když teď spolu mluvíme, tým na hře usilovně pracuje, a uděláme ze hry něco, co překoná všechna očekávání, která od hry máte. Jsem si jistý, že třetí část remaku Final Fantasy VII bude jednou z nejoblíbenějších her v celé historii,“ řekl Naoki Hamaguchi, který jasně naznačil, že mají s hrou velké ambice.

Dále se ke slovu dostal Yoshinori Kitase, podle něhož si vzali k srdci veškerou zpětnou vazbu od fanoušků. „Jsme ve skvělé pozici, protože všichni fanoušci jsou zvědaví, jak příběh skončí, kam se budeme ubírat. Skutečně jsme pozorně poslouchali fanoušky a vzali na vědomí veškerou zpětnou vazbu z prvních dvou her. Všechna tato zjištění se projeví ve třetí hře, takže fanoušci dostanou přesně to, co chtějí. Doufejme, že spojení nostalgie a inovací vytvoří něco neuvěřitelně výjimečného,“ řekl Kitase.

„Opravdu se těším na dobu, kdy budeme moci odhalit více podrobností o tom, jaká hra bude, ale už teď mohu slíbit, že to bude hra, která bude dokonale odrážet všechnu tu vášeň fanoušků. Těšte se na skvělé věci,“ dodal na závěr Kitase. 


Zdroj: VGV

Final Fantasy VII Rebirth

ps5
Square Enix, Square Enix
Datum vydání hry:
29. 2. 2024
Žánr:
RPG, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře