Gears of War 3 ve třech edicích + datum betaverze

novinka  4
Martin Šmíd, 4. 3. 2011 15:25
Občas se stane, že se k jedné hře objeví hned několik novinek za jeden den. Stejně tak se tomu stalo nyní i u hry Gears of War 3, která je vyvíjena exkluzivně pro Xbox 360 a vyjde 20. září tohoto roku. Microsoft dnes oznámil, že v tento den bude dostupná hned ve třech edicích. Tou první bude pochopitelně standardní edice, kde bude jen samotná hra. Tou druhou bude limitovaná edice (59.99 dolarů) a tou třetí Epic (99.99 dolarů). Bohužel zatím neznáme obsah limitované a Epic edice, ale ihned jak se to dozvíme, dáme vědět. Nyní už ale k betaverzi.

Pokud jste si koupili Bulletstorm Epic edition, tak vám začne beta už 18. dubna a potrvá do 24. dubna. K dispozici budete mít herní režim Team Deathmatch a čtyři mapy - Thrashball, Checkout, Trenches a Old Town.

Hráči, kteří si předobjednají hru Gears of War 3, budou mít přístup k betaverzi od 25. dubna do 15. května, přičemž během tohoto období se můžete těšit na různé akce a vyzkoušení i herních režimů Capture the Leader a King of the Hill, které budou přidány poslední týden betaverze.

Kromě toho, že si budete moci vyzkoušet část multiplayeru hry Gears of War 3, si budete moci v betaverzi odemknout i bonusové věci do plné verze, jako jsou exkluzivní kostýmy nebo verze jednotlivých zbraní.
Zdroj: Tisková zpráva

Gears of War 3

x360
Microsoft, Epic Games
Datum vydání hry:
20. 9. 2011
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
10/10

Komentáře