Fallout: New Vegas – DLC Honest Hearts, Old World Blues a Lonesome Road

novinka  7
Petr Strecker, 3. 5. 2011 16:20
Bethesda Softworks dnes oznámila tři nové DLC balíčky do hry Fallout: New Vegas, které vyjdou souběžně na všechny tři hlavní platformy – Playstation 3, Xbox 360 a PC. Všechny tři DLC balíčky Honest Hearts, Old World Blues a Lonesome Road rozšiřují původní hru o nové úkoly, akci, humor a další charakteristické prvky Fallout univerza.

Balíček zvaný Honest Hearts (17. května) hráče přepraví do Utažského národního parku Zion, který je jako jeden z mála absolutně neposkvrněnou ikonou přírodní krásy v celé pustině. Vaše výprava ovšem změní směr v moment, kdy narazíte na útokem rozpáranou karavanu, která se stala obětí nájezdu jednoho z místních žoldáckých kmenů. Již delší dobu mezi sebou bojuje skupinka zvaná New Canaanite a přívrženci tzv. Burning Mana, o kterém se šíří legendy i v řadách Césarovo legií. Jedná se o postavu zahalenou záhadami, jejíž mystifikující pověst bude rozpletena právě v Honest Hearts.

Toužíte po Blues ze starého světa? Hudbě předválečného období? Ozvěny minulosti se vrátí s přídavkem Old World Blues (červen), v němž se vydáte do jednoho z předválečných výzkumných zařízení jménem Big Empty, kde se stanete, leč nedobrovolně, součástí jednoho z řady nepovedených vědeckých experimentů. Zajímá vás, jak vznikla některá monstra, potulující se po pustině? Tento přídavek vám leccos osvětlí, přičemž v něm nebudou chybět dalekosáhlá rozhodnutí, která mohou značně ovlivnit osud vás, vašich držitelů, nebo těch na druhé straně.

Balíček Lonesome Road (červenec) uzavírá hlavní příběhovou linku kurýra, který byl nevědomky zapleten do samozvaného obchodního kolotoče a série žoldáckých úkolů. O to víc tato skutečnost naštve, že jste to neměli být vy, kdo dostane kulku do hlavy a začne se, chtě nechtě, tahat s těmi nejvlivnějšími a zároveň nejnestabilnějšími lidmi nového Vegas. Původní kurýr vás ovšem jednoho dne kontaktuje s posláním, které se nedá odmítnout. Je schopen vám vysvětlit, proč jste to byli vy a ne on, stejně tak chce vysvětlit spoustu jiných, vám neznámých skutečností. Musíte se ovšem vydat do kaňonů zvaných Divide, které jsou neustále zužovány silnými zemětřeseními a bouřkami. Máte dostatečně velké „cojones“ na výpravu do země, z níž se ještě nikdo nevrátil? Lones Road je závěrečným balíčkem pro Fallout: New Vegas, bude také příslušně výpravným a rozsáhlým.
Zdroj: Tisková zpráva

Fallout New Vegas

ps3x360
Bethesda Softworks, Obsidian Entertainment
Datum vydání hry:
19. 10. 2010
KARTA HRY
9/10

Komentáře