EA potvrzuje Battlefield 4 na příští rok, nové video z MoH Warfighter - UPDATE

novinka  18
Martin Šmíd, 17. 7. 2012 14:30
O víkendu jsme vás informovali, že EA trochu předčasně odhalila připravovanou akční hru Battlefield 4 od studia DICE, do jejíž betaverze budou mít přístup ti hráči, kteří si předobjednají Medal of Honor Warfighter. EA sice zmínku o betaverzi ihned stáhnula, ale dnes byl Battlefield 4 oficiálně odhalen skrze webové stránky hry Medal of Honor. Více informací zatím o hře nevíme. Zřejmě o ní bude EA mluvit až po vydání Medal of Honor Warfighter, k němuž se dnes objevilo nové video představující detaily kolem střeleckých týmů, podpůrných akcí nebo schopností bojových tříd. Podívat se na něj můžete níže.

UPDATE: Tisková zpráva
Exkluzivní betatest Battlefieldu 4 bude spuštěn na podzim roku 2013. Podrobnosti o Battlefieldu 4 budou zveřejněny později.

„I když Battlefield a Medal of Honor Warfighter nabízejí hráčům naprosto originální herní zážitky, jedno mají společné – základ v podobě technologie Frostbite. Jsou to dvě nejsledovanější střílečky současnosti, jejichž hlavními devízami jsou dynamická akce, napětí a obrovská porce zábavy,“ říká Frank Gibeau, prezident vydavatelství EA.

Medal of Honor™ Warfighter je videohra inspirovaná skutečnými událostmi současného světového boje proti terorismu. Její příběh je postaven na osobních zkušenostech příslušníků elitních jednotek Tier 1, a přináší tak neobvykle osobní a velmi detailní ztvárnění protiteroristického boje. Ať už půjde o záchranu rukojmí z rukou skupiny Abú Sajáfa na filipínském Basilanu, nebo útok na „pirátskou základnu“ milicí Al-Šabáb na somálském pobřeží, singleplayerová kampaň Medal of Honor Warfighter postaví hráče do role špičkového moderního vojáka, který plní extrémní mise, vzniklé rekonstrukcí reálných teroristických hrozeb a konfliktů. V multiplayeru si pak bude moci vyzkoušet styl a metody boje speciálních jednotek kategorie Tier 1 z celého světa.

„Frostbite 2 je úžasně výkonná technologie, která nás neustále pokouší změnit obvyklé vzorce pro multiplayer. Jedinečné prostředí mezinárodních oddílů speciálního nasazení v Medal of Honor Warfighter nás inspirovalo k vývoji nových konceptů pro multiplayer, jako jsou například Fire Teams, nebo souboje elity všech elit z celého světa v onlinových soutěžích,“ uvedl Greg Goodrich, výkonný producent Medal of Honor.
Zdroj: medalofhonor.com

Medal of Honor: Warfighter

ps3x360
Electronic Arts, Danger Close
Datum vydání hry:
26. 10. 2012
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
3/10

Komentáře