DICE nastínilo plány na následující týdny pro Battlefield 1

novinka  15
Martin Šmíd, 4. 11. 2016 16:18
Akční hra Battlefield 1 je konečně venku, takže se vývojáři mohou zaměřit na dodatečný obsah a další aktualizace. Nyní na svém webu odtajnili, co můžeme očekávat v brzké budoucnosti. „Battlefield 1 je konečně venku a my máme radost z toho, že vám naše epická válka dělá radost. Dnes bychom se s vámi chtěli podělit o naše plány, jak zařídit, aby vám hra radost dělala i nadále. Chystáme další obsah, prima akce a ladění herního systému na základě vašich ohlasů,“ stojí v oznámení. Více se dozvíte níže.

Informace z oficiální stránky

HARDCORE SERVERY – JIŽ BRZY
Víme, že elitní hráči Battlefieldu 1 už se hardcore serverů nemůžou dočkat, a můžeme vás ujistit, že my jsme na tom úplně stejně. Spustíme je už zanedlouho, takže sledujte všechny novinky.

ÚPRAVY SUEZU
S ohledem na vaše připomínky měníme rozvržení mapy Suez v režimu Conquest tak, abychom dosáhli lepší vyváženosti zápasů a vhodnější velikosti mapy. Rozšiřujeme mapu tak, aby obsahovala pět vlajek namísto dosavadních tří. U dvou kontrolních bodů umístěných ve vesnicích (momentálně A a C) redukujeme také jejich akční radius s cílem dodat hře větší dynamiku. A nakonec přidáváme do základen obou týmů jedno obrněné vozidlo, které by umožnilo slabšímu týmu rychle přejet přes celou mapu a obsadit kontrolní bod za nepřátelskou linií.

16. LISTOPADU ZAČÍNÁ BATTLEFEST
Vytáhněte si kalendáře a poznačte si k 16. listopadu velkými písmeny „PTFO“ – chystá se nový Battlefest. Týden oslav celé série Battlefield bude plný nových aktivit, včetně odměn za přihlášení, streamovaných akcí, unikátní revize battlepacků, komunitních misí a dalších událostí – další podrobnosti přineseme brzy!

FOG OF WAR: PŘEDSTAVUJEME UŽIVATELSKÉ HRY (CUSTOM GAMES)
Fog of War, první z našich uživatelských her, si svoji premiéru odbude během Battlefestu. V této unikátní variaci na týmový deathmatch budete bojovat v mlze s omezenou viditelností, vypnutou minimapou a bez jmenovek hráčů. Oficiální vlastní hry, tedy Custom Games, najdete přímo v nabídce Multiplayer v Battlefieldu 1.

TENTO MĚSÍC VYJDOU NOVÉ AKTUALIZACE BATTLEFIELDU 1
Během listopadu vydáme důležitou herní aktualizaci pro Battlefield 1 s mnoha úpravami a vylepšeními. Kromě jiného se můžete těšit na program pronájmu serverů, novou uživatelskou hru a úpravy zakládání her a úpravy vyváženosti serverů.

PŘIPRAVTE SE NA GIANT’S SHADOW
Giant’s Shadow je chystaná rozšiřující mapa pro Battlefield 1 nachystaná v podobě bezplatné aktualizace na prosinec. Bližší podrobnosti, navíc k těm momentálně dostupným na stránce Mapy, zveřejníme již brzy.

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře