Dead Rising Deluxe Remaster sbírá vysoká hodnocení

novinka  0
Martin Šmíd, 17. 9. 2024 17:21
Tento týden vyjde Deluxe remaster klasické zombie survival akce Dead Rising pro PC a konzole současné generace PlayStation 5 a Xbox Series X/S. My jsme vám před malou chvilkou přinesli recenzi, v níž jsme udělili pěknou osmičku. Líbilo se nám vizuální zpracování, o které se nově stará mocný RE Engine, ale také nové moderní ovládání a mnoho změn v hratelnosti, dělající z Dead Rising plynulejší a lepší zážitek. Na druhou stranu jsme si také všímali pořád topornějších animací i třeba horší umělé inteligence, která neprošla takovou úpravou, jakou vývojáři před vydáním slibovali.

Každopádně hra dostává recenze i v zahraničí a rovněž v nich padají velmi vysoké známky. V současnosti má hra v průměru 85% na Metacritic, což je hodně pěkné na remaster osmnáct staré hry. I na tom je vidět, že v Capcomu odvedli velmi dobrou práci. 

„Téměř každá změna, která byla v novém vydání provedena, je k lepšímu, a přestože vám hra nevyrazí dech jako jiná remasterovaná klasika od Capcomu (Resident Evil 4), rádi s panem Westem strávíte dalších 72 hodin.“ – 8/10 (VGC)

„Dead Rising Deluxe Remaster je ukázkovým příkladem toho, jak se remastery dělají správně. Pro fanoušky Dead Rising je to jako znovuotevření oblíbeného fastfoodu z dětství, zbrusu nová neroztrhaná verze oblíbeného trička nebo návrat do milované prázdninové destinace a zjištění, že všechna místa, která vám chyběla, jsou tam stále a s čerstvým nátěrem.“ – 10/10 (VG247)

„Dead Rising Deluxe Remaster je úžasný remaster, který oblíbenou hru dělá aktuální a dostupnou pro současné hráče.“ – 9/10 (God is a Geek)

„Na první pohled zaujme především výrazná vizuální proměna hry Dead Rising, ale to, v čem Deluxe Remaster skutečně vyniká, jsou všechny úpravy hratelnosti, díky nimž se tato klasická zombie akce hraje a působí jako jakákoli jiná moderní hra.“ – 8/10 (Push Square)

„Přepracovaný vizuál, vylepšení hratelnosti a spousta vylepšení se spojuje ve velkolepém návratu.“ – 9/10 (GamingBolt)

Zdroj: TZ

Dead Rising Deluxe Remaster

ps5xsx
Capcom , Capcom
Datum vydání hry:
19. 9. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře