Další Call of Duty se má odehrávat v budoucnosti, má jít o pokračování Black Ops 2

novinka  7
Martin Šmíd, včera, 11:26
Tento týden vychází akční hra Call of Duty: Black Ops 6, ale nikdo nepochybuje, že už v Activisionu vrcholí práce i na dalším dílu, který vyjde příští rok na podzim. Nyní přišel insider Tom Henderson s informací, že má jít o přímé pokračování Call of Duty: Black Ops 2 odehrávající se kolem roku 2030, a i proto se očekává návrat několika oblíbených hrdinů, mezi nimiž nebude chybět David Mason, kteří budou čelit zcela nové hrozbě. Hra Call of Duty pro příští rok má mít v současnosti pracovní název Saturn a není úplně jasné, kdo na ní pracuje. Někteří spekulují o Infinity Ward, ale na potvrzení si musíme počkat.

Další informace pak pocházejí ze sociálních sítích. Některé z nich Henderson nepotvrdil, ale zmiňují třeba návrat lidských štítů do multiplayeru, přičemž bude možné na protivníky připevňovat granáty, jako v kampani Cold War. Dále se zmiňuje, že má hra obsahovat remastery některých klasických map z Black Ops 2, ale Henderson dodává, že mají být i nové. Hra tak nemá obsahovat jen remastery map jako díl Modern Warfare III, který byl za to hodně kritizován. Vrátit se mají i Zombie s novou obrovskou mapou, přičemž kromě klasického režimu má být dostupný i režim pro 8 hráčů.

Call of Duty: Black Ops 2 je jedním z nejoblíbenějších dílů celé série Call of Duty, kterého se prodalo více než 30 milionů kopií.

Zdroj: IGN

Call of Duty: Black Ops 6

xsxps5ps4xone
Activision Blizzard, Treyarch
Datum vydání hry:
25. 10. 2024
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY

Komentáře