Chystané Nintendo 3DS hry slovem i videem

novinka  6
Martin Šmíd, 8. 6. 2012 8:00
Nintendo během letošní tiskové konference trochu ošidilo hráče na konzoli 3DS, když jim věnovalo jen několik minut. To ovšem neznamená, že bychom v dalších měsících měli strádat. Na Nintendo 3DS se chystá celá řada zajímavých her jako New Super Mario Bros. 2, LEGO Batman 2: DC Super Heroes, Luigi's Mansion: Dark Moon, Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate nebo Disney Epic Mickey: Power of Illusion. Nyní k nám doputoval popis jednotlivých her, navíc se na chystané hry můžete podívat i v traileru, který naleznete rovněž níže.


• New Super Mario Bros. 2: Tento nový díl oblíbené série Super Mario Bros., který vyjde 19.8.2012, s sebou přinese ještě více mincí a zlata v Houbovém království než kdy před tím. Hráči se budou moci proměnit ve zlatého Maria nebo obléci již známý mývalí kostým a vyzvat své přítele, aby překonali jejich rekordní skóre v novém mincovém módu. Poprvé v Mario titulu pro přenosnou herní konzoli si hráči budou moci skrze bezdrátové připojení zahrát v kooperativním módu pro dva.

• Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate (KONAMI): Tato klasická akční adventura přichází na Nintendo 3DS tento podzim. V kombinaci 3D grafiky a nadčasové 2D hry se vrací u fanoušků tolik oblíbená postava syna samotného Draculy,.

• Luigi's Mansion: Dark Moon: Tato akcí nabitá hra v hlavní roli s Luigim vyjde na Nintendo 3DS letos v předvánočním období. Hráči budou moci prozkoumávat ještě více strašidelná sídla a nové způsoby, jak se utkat s širokou škálou duchů. Luigi musí vyřešit hádanky a objevit ukryté detaily v prostorech, aby se dokázal dostat do nových částí sídla.

• Disney Epic Mickey: Power of Illusion (Disney Interactive): Tato nová hra kombinuje klasické postavy od Disneyho v barvitě vykresleném prostředí, které si mohou hráči vychutnat poprvé i ve 3D. Hra samotná je inspirována klasickou hrou Castle of Illusion a přináší nové způsoby, kterými může Mickey Mouse pomocí barev a ředidla ovlivňovat svůj herní svět.

• Paper Mario: Sticker Star: Tato klasická série získává ve svém debutu pro přenosnou konzoli, plánovaném na letošní podzimní sezónu, zbrusu nový 3D vzhled. Mario bude používat nálepky, které nalezne ve hře, aby vyhrál bitvy s nepřáteli a vyřešil hádanky.

• Scribblenauts Unlimited (Warner Bros. Interactive Entertainment): V této nové hře budou hráči pomáhat Maxwellovi, hlavnímu hrdinovi hry, objevovat svět a řešit zapeklité výzvy.

• Kingdom Hearts 3D [Dream Drop Distance] (Square Enix, Inc.): S oslavami desátého výročí této série vychází tento nejnovější díl od Disney Interactive a Square Enix 20.6. 2012. Hra bude podporovat funkce StreetPass, Circle Pad Pro i kompatibilitu.

Další tituly třetích stran, které by měli v letošním roce pro Nintendo 3DS vyjít zahrnují: Transformers Prime od Activision, Rabbids Rumble od Ubisofto, LEGO Batman 2: DC Super Heroes od Warner Bros. Interactive Entertainment a Heroes of Ruin odSquare Enix, Inc.

Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

New Super Mario Bros. 2

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
17. 8. 2012
Žánr:
Plošinovka, Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře