Battlefield 1 bude dostávat měsíční updaty + další informace

novinka  7
Martin Šmíd, 10. 4. 2017 13:12
Akční hra Battlefield 1 se neustál těší velkému zájmu ze strany hráčů, přičemž vývojáři z DICE na toto nyní zareagovali oznámením, že budou vydávat každý měsíc nějaký ten update, opravující chyby, ale také přinášející nějaké ty novinky. V oznámení pak nechybí ani další oznámení, případně informace o připravovaném rozšíření, vše naleznete níže v novince, kde přinášíme informace z oficiální stránky.

Informace z oficiální stránky hry Battlefield 1


Měsíční aktualizace Battlefieldu 1

Naším cílem je připravit pro vás za každých okolností v Battlefieldu 1 co nejlepší herní zážitek. Prozatím jsme tak činili prostřednictvím velkých sezónních patchů. Vzhledem k tomu, co všechno máme pro Battlefield 1 v plánu, jsme se rozhodli přejít na systém měsíčních aktualizací. Tato frekvence nám umožní přinášet více vyžádaných změn rychleji než dosud.

Pocit, že vaše ohlasy a připomínky můžeme pohotově proměnit v konkrétní, náležitě otestované změny ve hře, je pro nás samotné velmi důležitý. Posílí se tedy role komunitního testovacího prostředí, aby mohly i vaše nápady přispět k dalšímu vylepšení vaší oblíbené hry.

Přicházejí čety

A když už jsme zmínili aktualizace, za rohem je ta velká jarní. Obsahuje jednu z nejočekávanějších herní funkcí: čety. Konečně se tedy dočkáte možnosti organizovat lépe společné akce a zápasy, plánovat spolu blesková vítězství a fungovat prostě jako jeden velký tým. Další podrobnosti o četách a jarní aktualizaci přineseme brzy.

Úpravy a vylepšení režimu Operations

Ani během příprav budoucího obsahu vám samozřejmě nepřestáváme naslouchat. Zdaleka jsme ještě nedosáhli naší vytoužené mety, kterou je co možná nejplynulejší a bezproblémový chod hry. Květnovou aktualizaci tedy věnujeme drobným změnám s cílem zjednodušit vám trochu pobyt na bojištích Battlefieldu 1.

Do toho zapadá snaha zefektivnit průběh a spouštění her (zejména v případě Operations) a vypořádat se s některými nedostatky tak, aby byla hra do budoucna spravedlivější a lépe vyvážená. Vývojářský tým dále pracuje na úpravách programu pronájmu serverů, které bychom měli vydat co nejdříve.

Nová herní rozšíření pro Battlefield 1

O budoucnosti Battlefieldu 1 nemůžeme mluvit bez zmínky o chystaných rozšiřujících balíčcích. Každý je samozřejmě po okraj plný nových map zbraní, bojových strojů a herních režimů. Je toho tolik, co vám z první světové války ještě chceme ukázat!

Battlefield 1 In The Name Of The Tsar vás zavede na východní frontu, kde se zapojíte do bojů po boku ruské armády a zažijete brutální podmínky krutých bitev uprostřed ruské zimy, jak už naznačovaly tyto grafické návrhy. Připravte se na zcela novou taktiku ruského vojska. Zima s sebou přináší mráz, ale ocel je ještě chladnější.


Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře