Assassin’s Creed III vyjde 31. října na PS3 a X360, WiiU verze potvrzena

novinka  33
Martin Šmíd, 5. 3. 2012 18:00
Herní vydavatel UbiSoft dneska oznámil svůj doposud největší projekt v historii, kterým je hra Assassin’s Creed III. Po vývoji trvajícím déle než tři roky a s dvakrát větší výrobní kapacitou než jakou měla jakákoliv jiná hra Ubisoftu, se Assassin Creed III představí 31. října na Xbox 360 a PlayStation 3 a rovněž je ve vývoji pro novou platformu od Nintenda Wii U. Na Assassin Creed III pracuje Ubisoft Montreal ve spolupráci s dalšími šesti studii Ubisoftu.

Na pozadí americké revoluce koncem 18. století, Assassin Creed III představí nového hrdinu, Ratohnaké:ton, napůl domorodý američan, napůl Angličan, osvojující si jméno Conner, který se stává novým hlasem spravedlnosti ve starověké válce mezi Templáři a Asasíny. Hráči se stanou Asasínem uprostřed boje za svobodu proti bezohledné tyranii, nabízející nestylizovanější bojové možnosti, jaké byly kdy představeny. Assassin Creed III se odehrává v době Revoluční války v Americe, jež vezme hráče na pouť nezkrotnou divočinou, nazvanou prostě „frontier“, do vibrujících, rozrůstajících se koloniálních měst a samozřejmě na intenzivní a chaotické bojiště, kde se Georgie Washington a jeho kontinentální armády potkávají s impozantní britskou armádou.

"Assassin Creed III nabízí nejexpanzivnější prostředí jaké se v sérii kdy objevilo, společně s novým vzrušujícím hrdinou a exponenciálně více herními vlastnostmi," řekl Yves Guillemot, generální ředitel společnosti Ubisoft. "Ať už jste dlouholetý fanoušek Assassin Creed, nebo se s Asasíny potkáváte poprvé, budete žasnout nad nekončícím rozsahem herních možností i celého prostředí jaké Assassin’s Creed III. nabídne".

Sběratelská edice Assassin´s Creed III. bude v České republice rovněž v prodeji, více informací vám však přineseme až koncem března.
Zdroj: Tisková zpráva

Assassin’s Creed 3

ps3x360
Ubisoft, Ubisoft
Datum vydání hry:
31. 10. 2012
KARTA HRY
9/10

Komentáře