Activision oznamuje LE edice pro Call of Duty: Black Ops

novinka  19
Martin Šmíd, 12. 8. 2010 17:51
Vývojáři ze studia Treyarch nyní dokončují očekávaný akční hit Call of Duty: Black Ops, přičemž vydavatel Activision oznámil, že bude k dostání hned ve třech verzích. Ta první bude pochopitelně klasická a bude obsahovat jen samotnou hru. O tu ale v této novince nejde. Zajímavé jsou především ty další dvě, které se jmenují po vzoru MW2 - Hardened Edition a Prestige Edition. Nyní si vypíšeme, co budou obsahovat.

Hardened Edition - Balení bude obsahovat hru, sběratelskou medaili, nové mapy pro kooperativní režim, exkluzivní skin pro Avatara na Xboxu 360 a speciální SteelBook krabičku na samotnou hru.
Cena bude 79,99 euro

Prestige Edition - Balení bude obsahovat hru, sběratelskou medaili, nové mapy pro kooperativní režim, exkluzivní skin pro Avatara na Xboxu 360 a speciální SteelBook krabičku na samotnou hru. Největší hodnota tohoto balení bude ale na dálku ovladatelné vozidlo RC-XD Transmitter, které budete moci ovládat až na 200m, přičemž bude mít na sobě umístěnou kamerku. Dálkové ovládání navíc bude obsahovat 2“ TFT barevný displej s rozlišením 220x176, kde uvidíte to, co kamerka na autě zachytí.
Cena bude 149,99 euro

Obrázek balení naleznete kliknutím na http://konzolista.cz/obrazky/codbo_360_pe_spread.jpg . Případně video ukázku naleznete v novince.
Zdroj: TZ

Call of Duty: Black Ops

ps3x360wii
Activision, Treyarch / n-Space
Datum vydání hry:
9. 11. 2010
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
8/10

Komentáře