Watch_Dogs – rozbalení Dedsec edice

novinka  3
Martin Šmíd, 11. 9. 2013 14:15
Očekávaná akční hra Watch_Dogs vyjde i v limitované edici pro fanoušky, přičemž bude obsahovat 23cm vysokou figurku Aidena Pearce, steelbook, Watch_Dogs Artbook, originální soundtrack, mapu Chicaga a několik bonusových DLCček. Na celý popis se můžete podívat níže v novince, kde naleznete i před několika minutami vydané speciální video, v němž Ubisoft celý obsah Dedsec edice ukazuje. Hra Watch_Dogs vychází letos na současné konzole s českými titulky, dostupná bude i na next-gen konzole v anglickém originálu.

Dedsec Edition
Tato prémiová edice obsahuje:

Ø Sběratelské předměty:
- 23cm vysokou figurku Aidena Pearce
- Steelbook
- DedSec Collector box
- Watch_Dogs Artbook: artworky a ilustrace inspirované hrou
- Originální soundtrack hry
- Watch_Dogs mapu Chicaga
- Set 4 sběratelských karet objevujících kultovní postavy z Watch_Dogs skrz pomocí rozšířené reality
- Set 3 exlusivních odznaků

Ø Digitální obsah: 3 single payer mise přidávající téměř 60 minut hry
- Palace Pack: Na luxusní palác internetového magnáta je plánována policejní razie. Jeho rozsáhlá databáze obsahuje osobní detaily tisíců lidí, včetně Aidena Pearce. Pronikněte dovnitř a smažte pevné disky ještě před tím, než začne razie.

Odměny které můžete získat po dokončení ULC mise: vyšetřovací bonus, který umožňuje odemknout další vyšetřovací příležitosti uvnitř sítě databází a ATM hack boost který vám umožní zvýšení odměny, když se nabouráte do bankovních účtů.

- Signature Shot: Biometrická zbraň byla propašována do Chickaga pro kapitána gangu Black Viceroys. Zbraň funguje pouze v rukách první osoby, která ji použije. Dostaňte se do pevnosti, ukradněte balíček a staňte se prvním, kdo drží zbraň.

Odměny, které můžete získat po dokončení ULC mise: oblečení v barvách gangu Black Viceroys a biometrická útočná zbraň.

- Breakthrough Pack: Tajná shromáždění jsou v plném proudu. The Chicago Club je vyjednávací silou s řediteli korporací. Klub si pronajal rušičky sledovacích zařízení. Projíždějte městem, abyste rušičky našli a odstranili. Znovu získejte všechna jména z tajných jednání a ukažte je světu.

Odměny, které můžete získat po dokončení ULC mise: vehicle expert perk umožňující hráčům získat zdarma některá vozidla a také na vybraná vozidla získat slevy.

Zdroj: Tisková zpráva, UbiSoft

Watch Dogs

ps4ps3x360wiiuxone
UbiSoft, UbiSoft
Datum vydání hry:
27. 5. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře