Watch_Dogs – Nové obrázky a informace o světě

novinka  11
Martin Šmíd, 28. 3. 2014 0:30
Včera vývojáři z Ubisoftu vydali nový trailer na svoji připravovanou akční hru Watch_Dogs, do níž se vkládají velké naděje. Dnes tu máme pro vás jednak několik nových obrázků, ale přeložili jsme rovněž rozhovor s vývojáři, pocházející z oficiální tiskové zprávy, v němž je několik zajímavých informací o městě, o chování NPC postav, počtu druhů vozidel a tak dále. Všechny nové informace naleznete níže v novince, takže si je určitě přečtěte. Všechny nové obrázky máte na kartě - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=watch-dogs-4025&game4025-show=2 .

Obsahuje hra změnu denní doby?
Ano, do hry je zapracovaný plynulý přechod z denního do nočního cyklu.

Jak je to s počasím, do jaké míry je zapracované?
Ve hře je několik typů počasí. Může být slunečné, poklidné ale i nepředvídatelné. Ve hře je déšť, vítr, mlha a i mraky mají několik stupňů intenzity.

Jak bylo dosaženo toho, že každá NPC postava je unikátní s vlastním příběhem?
Každá NPC postava má jedinečné vlastnosti, které ji odlišují od ostatních. Ve hře máme více jak 3000 povah a tím pádem nekonečné množství profilů.

Kolik NPC postav může být viděno na jednom místě?
Počet NPC postav se může lišit podle různých faktorů, jakým je třeba čas nebo místo. Například během poledne můžete vidět ve městě více lidí, naopak v noci jich tolik nebude. Centrum Chicaga je daleko více zaplněné, na rozdíl od ostatních částí. Naším cílem od začátku bylo, aby Chicago působilo živě, tedy tak, jak byste to čekali od skutečného Chicaga. V next-gen verzích navíc bude daleko více postav na jednom místě. Přesné číslo se těžko říká, ale město bude působit živě, tak, jak jste ho ještě v žádné jiné hře neviděli.

Můžeme hacknout každou NPC postavu?
Ano, ale záleží na každé postavě, jak je možné ji hacknout. Můžete ale hacknout i různé prvky města, díky čemuž ovlivníte chování NPC postav kolem sebe.

Jaká prostředí můžeme během hraní navštívit?
Chicago je rozmanité město, takže chceme, aby mohl hráč prozkoumat každou jeho část. Ve Watch_Dogs je město rozděleno do šesti čtvrtí. Všechny vypadají jinak a dokonce obsahují i odlišné NPC postavy.

Kolik je ve hře druhů dopravních prostředků?
Ve hře je 75 odlišných vozidel, od kol, aut, offroadů, SUV až po luxusní nebo závodní auta. Všechna mají své vlastní fyzikální modely.

Kolika způsoby je možné hackovat.
Ve hře je více jak 100 způsobů hackování.

Zdroj: null

Watch Dogs

ps4ps3x360wiiuxone
UbiSoft, UbiSoft
Datum vydání hry:
27. 5. 2014
KARTA HRY
8/10

Komentáře