Ubisoft představil nadějnou free-to-play akci XDefiant

novinka  24
Martin Šmíd, 13. 4. 2023 19:18
Herní vydavatel Ubisoft dnes uspořádal prezentaci své připravované akční free-to-play hry XDefiant, pro kterou se vývojáři nechali inspirovat oblíbenými sériemi jako Splinter Cell, Ghost Reckon a The Division. Během prezentace jsme se dočkali představení herních mechanik, ale také jednotlivých frakcí, nechyběl náhled na mapy a herní režimy, s nimiž hra bude launchovat, no a vývojáři nastínili i plány do budoucna. Launch je dle nich jen začátkem a hru hodlají obohacovat v rámci sezón každé tři měsíce. Každá sezóna by měla přijít s novým hrdinou, zbraněmi, mapami, herními režimy i Battle Passem s kosmetickými doplňky. Na trailery s představením hry se můžete podívat níže v novince.

  • XDefiant je rychlá arkádová střílečka, která by se dala nejvíce přirovnat ke Call of Duty. První dojmy zahraničních novinářů jsou zatím velmi dobré.
  • Hra XDefiant vyjde pro PC a konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S
  • Hra XDefiant nebude podporovat SBMM
  • Můžete se registrovat do uzavřené bety
  • Mapy jsou inspirované oblíbenými hrami Ubisoftu - Nudleplex (Watch Dogs 2) nebo Attica Heights (Ghost Recon)
  • Hra má pět hratelných frakcí, které zde fungují jako třídy postav. Na začátku každé mapy si vyberete, za jakou budete hrát - Echelon (Splinter Cell), Libertad (Far Cry 6), Cleaners (The Division), Phantoms (Ghost Recon) a Dedsec (Watch Dogs). Nejsou omezení, ale je dobré tým namíchat.



Zdroj: TZ

XDefiant

xsxps5ps4xone
Ubisoft , Ubisoft
KARTA HRY

Komentáře