Tom Clancy's The Division dostane update 1.1 Incursions v polovině dubna

novinka  41
Martin Šmíd, 31. 3. 2016 20:17
Herní vydavatel Ubisoft dnes během svého speciálního streamu oznámil, že update 1.1 s označením Incursions bude dostupný pro hráče na konzolích PlayStation 4 a Xbox One už 12. dubna. Níže v novince se můžete dozvědět, co update nabídne za zajímavé novinky. Dejte se tedy do čtení. Co na nový obsah říkáte?

Falcon Lost
První Incursions mise se bude jmenovat Falcon Lost a bude o infiltraci nepřátelské základny, přičemž má jít o doposud největší výzvu, jaká bude ve hře dostupná. Proto vývojáři doporučují její hraní v sehraném týmu, nejlépe s kamarády, protože komunikace je klíčem k úspěchu. Na základně budete čelit hned několika vlnám nepřátel, a následně svedete i souboj s obrněným transportérem.

- Ve Falcon Lost nebudou žádné checkpointy, takže pokud tým selže, musí začít od začátku
- Na nejlepší vybavení ve Falcon Lost bude týdenní reset. Misi ovšem můžete plnit neustále dokola, s prázdnou určitě neodejdete.
- Falcon Lost bude mít dvě obtížnosti. Těžká bude pro hráče, mající vybavení vhodné pro 31 level. Vyzívavá obtížnost pochopitelně pak bude obtížnější, ale nabídne nejlepší odměny.
- Nepřátelé mohou nově používat bombardování ze vzduchu, zabojujete si i proti obrněnému transportéru.

Novinky ve hře
- Vývojáři přidají možnost přepínat kameru po smrti na své kolegy v týmu, jako je to třeba v Destiny. Pokud jste nyní zemřeli, museli jste stále civět na svoji mrtvolu. Tento nedostatek bude tedy v polovině dubna vyřešen.

Supply Drops
V Temné zóně budou sem tam padat na zem speciální zásoby, obsahující skvělé nové vybavení. Tato místa ovšem hlídají silní protivníci, takže bude nutné je nejprve obsadit, a rovněž dávat pozor, aby si místo nevyhlídnul i jiný tým, který si bude dělat zálusk na obsah shozených beden. Dobrou zprávou ovšem je, že vybavení z těchto míst nebude kontaminováno, takže jakmile ho jednou vezmete, bude vaše. Není třeba ho vyzvedávat.

Nové aktivity
Každý den budou přítomny speciální Assignments výzvy. V nich budete muset zlikvidovat předem určené cíle ve městě, za což budete odměněni Phoenix kredity, Divizní technologií a dalšími odměnami.

Loot Trading
Pokud vám vypadne nějaké pěkné vybavení, které ovšem nutně nepotřebujete, bude možné ho upustit na zem a přenechat kamarádovi. Tato možnost bude i v Temné zóně, ale jen uvnitř vchodů do TZ, aby náhodou upuštěné věci nevzal někdo jiný.

Gear Score
Od spuštění Divisionu se spousta hráčů ptá, co je Gear Score, které je u mise Falcon Lost. Až dnes na tuto otázku vývojáři odpověděli. Každé vybavení bude mít nyní svoji hodnotu, kterou bude značit jeho síla a vzácnost, přičemž z těchto hodnot pak vzejde určitý průměr. Navíc všechno nové vybavení bude rozděleno do čtyř odlišných setů - Sentry’s Call, Striker’s Battle Gear, Path of the Nomad a Technician’s Authority, každý je pak specifický pro vybraný herní styl. Zatímco set Sentry’s Call se zaměřuje na přesnost, set Striker’s Battle Gear je určen pro útočně laděné hráče. Pokud najdete hned čtyři kusy stejného setu, odemknou se vám pro vaší postavu nové talenty, které ještě vývojáři dnes neodhalili.

- Stále bude maximální level 30. Své schopnosti budete ovšem moci posílit právě skrze Gear Score.



Zdroj: Tisková zpráva

Tom Clancy's The Division

ps4xone
Ubisoft, Massive Entertainment
Datum vydání hry:
8. 3. 2016
Žánr:
Střílečka, RPG, Strategie, Taktická, Adventura
KARTA HRY
9/10

Komentáře