Titanfall má datum vydání, dostane i sběratelskou edici + nový trailer

novinka  26
Martin Šmíd, 22. 10. 2013 18:15
Vývojáři z Respawn Entertainment před několika hodinami na svém twitteru napsali, že nám dnes přinesou jedno speciální oznámení ohledně své akční hry Titanfall. Jak se dalo čekat, dozvěděli jsme se datum vydání. Titanfall vyjde 13. března příštího roku na konzole Xbox One a Xbox 360, dostupný bude i na PC. Pokud se na hru těšíte opravdu hodně, budete si moci koupit i speciální sběratelskou edici. O nic levného ovšem nepůjde, protože její cena je stanovena na 250 euro. Sběratelská edice kromě hry nabídne i velký artbook o 190 stránkách, plakát a exkluzivní ručně dokončený diorama model titána třídy Atlas o výšce 45 cm. Jak bude sběratelská edice vypadat, se můžete podívat níže v novince, kde naleznete i nový trailer. UPDATE: Česká EA nyní upřesnila, že limitovaná edice bude u nás k dostání pouze na PC.

Titanfall už stihl posbírat více než 80 ocenění odborné kritiky, která vyzdvihuje jedinečnost a inovačnost jeho multiplayeru, dynamickou akční hratelnost a svěží koncepci střídání postav pěšáka a pilota 7 metrů vysokých a obrněných titánů. Tým studia Respawn Entertainment je složen z klíčových osobností, tvůrců a designérů velmi úspěšné série Call Of Duty.

„Od okamžiku prvního představení hry v červnu jsme ohromeni pozitivní reakcí na Titanfall,“ říká Vince Zampella, spolutvůrce Call Of Duty a spoluzakladatel Respawn Entertainment. „Ohlas, který k nám proudí od fanoušků, tým v poslední fázi vývoje nesmírně povzbuzuje a motivuje k uvedení zážitku, který dostojí všem očekáváním.“

Děj hry je zasazen do válečného konfliktu budoucnosti, kde proti sobě stojí armády Mezihvězdné korporace a Milice. Akce se vyznačuje vysokým tempem a jedinečnou pestrostí. Díky technologiím budoucnosti mohou postavy běhat po zdech nebo vyskakovat do obrovských výšek. Ovšem nejvýraznějším prvkem hry je možnost ovládat tzv. titány – dvounohé mechanické válečné stroje s mohutnou palební silou.

Zdroj: Tisková zpráva, EA CZECH

Titanfall

x360xone
EA Games, Respawn Entertainment
Datum vydání hry:
13. 3. 2014
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře