Super Smash Bros. pro 3DS v létě, pro Wii U v zimě

novinka  12
Martin Šmíd, 9. 4. 2014 0:30
Nintendo na dnešek ohlásilo svoji novou prezentaci Direct, která byla zaměřena pouze na očekávanou bojovku Super Smash Bros., na níž se pracuje už poměrně dlouho. Každý očekával, že Nintendo alespoň přiblíží, kdy se hry dočkáme, a skutečně se tak stalo. Pro Nintendo 3DS vyjde už v létě, ale pro Nintendo Wii U až v zimě, což může být klidně až začátkem příštího roku. To je určitě delší čekání, než s jakým jsme počítali. V novém Nintendo Directu byla ukázána celá řada nových gameplay záběrů, takže pokud jste ho minuli, můžete se na něj podívat níže v novince ze záznamu. Níže naleznete několik dodatečných informací.

Yoshi je dalším hratelným bojovníkem v Super Smash Bros.

Postavy, tedy bojovníci, kterých je nyní 27, budou stejní pro obě verze. Během prezentace bylo zmíněno, že na 3DS bude mít každá úroveň dvě skladby v pozadí, zatímco na Wii U si budete moci volit vlastní hudební doprovod.

Úrovně potvrzené pro 3DS verzi - Reset Bomb Forest, 3D Land, Spirit Train, Gerudo Valley, Arena Ferox, Tortimer Island, Living Room, Prism Tower, Rainbow Road, Find Mii, Balloon Fight a Jungle Japes.

Úrovně potvrzené pro Wii U verzi - Mario Galaxy, Pyrosphere, Town and City, Boxing Ring, Pilot Wings, Skyloft, Windy Hill, Garden of Hope, Wii Fit Studio, Palutena’s Temple a Halberd.

Obě verze budou mít online multiplayer. Masahiro Sakurai ale zdůraznil, že bude nutní mít nejlepší možné připojení, aby se zabránilo lagům. Online multiplayer má dva režimy - For Fun (úrovně jsou vybírány libovolně, k dispozici jsou všechny předměty) a For Glory (pouze Final Destination, budou se zaznamenávat porážky i výhry). Dále bylo zmíněno, že nebudou anonymní zápasy, všude bude zobrazeno vaše Nintendo Network ID, navíc bude vyžadován slušné chování, jinak hrozí postih případně ban. Hlavně by si měli dát pozor ti hráči, kteří vyskakují z rozehraných her. V online multiplayeru nebude online ranking systém, vše je založeno na skillu hráče. S leaderboardem se ale počítá, převážně vaše úspěchy ze singleplayeru se budou započítávat do globálního žebříčku.

Mezi předměty patří - smart bomb, motion-sensor bomb, POW block, beetle, fire bar, back shield, bombchu, fairy bottle, ore club, x bomb, hocotate bomb, rocket belt a steel diver.

Assist trophies obsahují - Nintendog, Waluigi, Dr, Wright, Skull Kid, Mother Brain, Midna, Ashley, Dark Samus, Chain Chomp, Isabelle, Elec Man a Colour TV-Game 15.

Ve hře budou i pokémoni - Meowth, Electrode, Eevee, Staryu, Metagross, Fennekin, Meloetta, Gogoat, Entei, Deoxys, Palkia, Kyurem, Victini, Keldeo a Xerneas.

01:14 Termín vydání
01:45 Technical Tidbit
02:39 Rozdíly mezi verzemi
03:56 Nintendo 3DS úrovně
04:57 Wii U úrovně
07:57 Online Play
08:38 Herní režimy
10:43 Online Multiplayer
11:40 Global Smash Power
13:00 Předměty
14:26 Assist Trophies
15:49 Pokémon
17:20 Bojovníci ze starších dílů
23:41 Noví bojovníci
30:20 Záhadné speciální pohyby
31:12 Smash Run

Zdroj: null

Super Smash Bros. Wii U

3dswiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
28. 11. 2014
KARTA HRY
10/10

Komentáře