Super Pokemon Rumble v obchodech

novinka  5
Martin Šmíd, 2. 12. 2011 18:18
Fanoušci Pokémonů si mohou již dnes poprvé vyzkoušet vzrušující akční dobrodružství s Pokémony ve 3D. Super Pokemon Rumble vychází dnes 2. prosince 2011. První hra s Pokémony vytvořená exkluzivně pro Nintendo 3DS, Pokémon Super Rumble, vám umožní bojovat proti vlnám nepřátelských Pokémonů, spojit se s přáteli a bojovat společně a především posbírat více než 600 nejrůznějších Pokémonů.

Nintendo navíc dnes nabízí 2 exkluzivní kódy pro odemknutí dvou hraček Pokémonů v této hře. Pro Victini zadejte následující kod: 90827838 and pro Pikachu zadejte 75805216. Ve hře nezapomeňte navštívit Munna v Easterly Town, což je druhé město které ve hře navštívíte. Po zadání kodů vám Munna řekně kde se můžete s novými Pokémony spřátelit. Další extra kody budou odhaleny později.

Super Pokémon Rumble navíc nabízí dva způsoby, jak se můžete spojit s vašimi přáteli. Buďto využijete bezdrátového připojení a budete hrát v kooperativní režimu, ve kterém se vy a váš přítel budete probojovávat společně skrze jednotlivé úrovně a pomáhat si v bitvách. Nebo můžete využít Nintendo 3DS StreetPass funkce a zvýšit tak své šance na získání Mythical nebo Legendary Pokémonů.
Zdroj: Tisková zpráva, Conquest

Super Pokemon Rumble

3ds
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
2. 12. 2011
KARTA HRY

Komentáře