Super Mario Maker dostane začátkem listopadu update

novinka  1
Martin Šmíd, 27. 10. 2015 15:43
Pokud jste si oblíbili plošinovku Super Mario Maker na konzoli Wii U a rádi vytváříte nové levely, tak vás určitě bude zajímat připravovaný update na začátek listopadu. Ten přinese možnost do levelů vkládat checkpointy, takže v těžších levelech už nebude nutné chodit od začátku, jako tomu bylo doposud. Update přinese ještě několik dalších novinek, na vše se můžete podívat níže v novince, kde naleznete oznamující video.

Tisková zpráva

27. října 2015 – Hra Super Mario Maker se už 5. listopadu dočká bezplatného updatu, který do tohoto vlajkového titulu pro konzoli Wii U přinese řadu nového obsahu včetně možnosti vytvářet checkpointy a nové úrovně vytvořené společností Nintendo a jejími partnery. Hráči si momentálně mohou vybrat z více jak 3.3 milionu úrovní a díky chystaným novinkám se tento počet bude dozajista i nadále rozrůstat.

S přidáním systému checkpointů mohou hráči do svých úrovní nově přidat až dva záchytné body, díky kterým nebude potřeba po smrti začínat od začátku úrovně. Návrháři úrovní samouci tak budou moci upravit a znovu nahrát své stávající úrovně vylepšené o tento prvek, nebo jednoduše navrhnout něco úplně nového a ještě lepšího.

Další novinkou je možnost vkládat do bloků power-upy padající podle velikosti Maria stejně, jako je tomu v jiných hrách Super Smash Bros. série. Pokud počínaje novým patchem kupříkladu zkombinujete Super Mushroom a Fire Flower power-up a umístíte je do bloku, Mario dostane Super Mushroom pokud bude zrovna malý a Fire Flower pokud bude velký.

No a aby toho nebylo málo, update představí také nové Event Courses prostřednictvím Course World online hubu, které představí úrovně navržené speciálními partnery společnosti Nintendo. Jedním z prvních pak bude úroveň “Ship Love”, která vyhrála “hackathon” event pořádaný v centrále společnosti Facebook ve spolupráci s Nintendo of America.

Zdroj: Tisková zpráva

Super Mario Maker

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
11. 9. 2015
Žánr:
Plošinovka
KARTA HRY
9/10

Komentáře