Spousta nových gameplay záběrů z očekávané sci-fi hry Prey

novinka  6
Martin Šmíd, 15. 2. 2017 16:28
Zahraniční novináři si mohli v posledních dnech vyzkoušet začátek očekávané sci-fi hry Prey, na níž pracují vývojáři z Arkane Studios. Právě padlo embargo, takže se na internetu objevují nejen dojmy, ale také záběry z hraní demoverze, na některé se můžete podívat níže v novince. Určitě do komentářů napište, jak se vám hra líbí. Prey vyjde začátkem května pro konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Oficiální popis hry od Cenegy
Hra Prey představuje akční sci-fi hru z pohledu první osoby od společnosti Arkane Studios - tvůrců mnohokrát oceněné hry Dishonored.

Píše se rok 2032 a Vy se probouzíte na palubě vesmírné stanice Talos I obíhající na orbitě Měsíce. Představujete klíčový subjekt experimentu, který má za cíl jednou provždy změnit lidstvo - ale něco se strašlivě pokazilo. Vesmírná stanice byla obležena nepřátelskými mimozemšťany a Vaše dopadení je na jejich hlavním programu dne. Zatímco se stále více seznamujete s nesčetnými temnými tajemstvími Talosu a také se svou vlastní minulostí, musíte udělat vše pro to, abyste přežili. K dispozici Vám budou pouze nástroje, které naleznete na palubě lodi, Váš důvtip, zbraně a Vaše neuvěřitelné smyslové schopnosti.

Záběry z PlayStation 4 verze


Další videa



Zdroj: twitter

Prey (2017)

ps4xone
Bethesda Softworks, Arkane
Datum vydání hry:
5. 5. 2017
KARTA HRY
9/10

Komentáře