Splatoon dnes dostal demoverzi, po vydání bude dostávat nový obsah + celý dnešní Direct

novinka  4
Martin Šmíd, 7. 5. 2015 17:00
Nintendo dnes uspořádalo speciální Direct, který celý věnovalo očekávané multiplayerové hře Splatoon. Ta vychází už koncem tohoto měsíce pro konzoli Nintendo Wii U, ale už dnes si můžete stáhnout hratelnou demoverzi (má 586MB), nabízející herní režim 4 vs. 4, jak ostatně ukazuje i trailer, který naleznete níže v novince, kde naleznete i celý Direct. Nintendo dnes rovněž slíbilo, že hodlá hru Splatoon podporovat i po vydání, a to obsahem zcela zdarma. Mezi novým obsahem budou nové zbraně, herní režimy a mapy. Níže naleznete všechny novinky a podrobnosti i o tom, kdy bude demoverze aktivní.

• Global Testfire demo: Účastnící si mohou dnes od 17:00 stáhnout bezplatné demo z Nintendo eShopu pro Wii U. Toto demo pak bude zprovozněno vždy na dobu 1 hodiny v následující časy v průběhu soboty 9. května: 05:00 CEST, 13:00 CEST and 21:00 CEST. V tyto časy dostanou hráči možnost připojit se do online 4-na-4 TUrf War soubojů proti dalším hráčům z celého světa, včetně zástupců Nintendo Squid Research Lab! Hráči, kteří si stáhnout demo získají také nárok na 10% slevu na Splatoon pri nákupu na Nintendo eShop*, která bude platná od 29. května do 4. června.

• 4-na-4 online akce: Po spuštění hry 29. května budou muset hráči při zapojení do online soubojů strategicky uvažovat. Dvě úrovně budou každé čtyři hodiny vyměněny za nové, což bude vždy doprovázeno upozorněním ve hře, a hráči tak budou muset zvážit, jaké zbraně a taktiky zvolit pro nově aktivované úrovně. Některé zbraně fungují v některých úrovních lépe, než jiné a hráči tak rychle objeví výhody a nevýhody různých kombinací, které nejsou zřejmé na první pohled. Po každém souboji 4-na-4 jsou hráči náhodně přerozděleni do dvou nových týmů, takže spolupráce s přáteli se může velmi snadno změnit v lítý souboj!

• Bezplatný post-launch obsah: Pět úrovní dostupných při vydání - Urchin Underpass, Saltspray Rig, Walleye Warehouse, Blackbelly Skatepark a Arowana Mall – pomůže hráčům se rychle zorientovat ve hře a pravidelné přidávání nových úrovní, ke kterému bude docházet vždy v rozmezí několika týdnů, přinese mnoho nových výzev. V rámci dalšího bezplatného obsahu se mohou hráči těšit také na nové zbraně nebo Ranked Battle mód nazvaný Tower Control. Velká srpnová událost pak přinese rozšíření matchmaking funkce, která umožní 4 hráčům utvořit tým a vyzvat další týmy na souboj, nebo vytvořit soukromý zápas s 8 vybranými přáteli. Také přibude třetí tajemný Ranked Battle mód, Rainmaker, spousta nových předmětů pro lepší bitevní imidž a mnoho dalšího!

• Splatfests: Tématická událost zvaná Splatfest vyzve hráče z celé Evropy k zodpovězení jednoduchých otázek jako...Máte raději kočky, nebo psy? Hráči si musejí vybrat stranu, kterou následně reprezentují v průběhu Splatfestu! Tyto události budou mít svůj vlastní hráčský žebříček a v závislosti na hráčově umístění bude mít možnost získat po jejím skončení vzácný předmět jménem „Super Sea Snail“, který pomůže s vylepšením hráčova vybavení. Připravte se na první Splatfest 27. června, jehož téma bude...Který hudební žánr máte radši: rock nebo pop? V tomto prvním Splatfestu získají Super Sea Snails všichni hráči vítězné strany!

Zdroj: null

Splatoon

wiiu
Nintendo, Nintendo
Datum vydání hry:
29. 5. 2015
Žánr:
Střílečka, Plošinovka, Strategie
KARTA HRY
8/10

Komentáře