Sony oznámila neherní obsah pro launch PlayStation VR

novinka  33
Martin Šmíd, 7. 10. 2016 16:14
Sony už dříve oznámila, že nehodlá pro svůj headset PlayStation VR přinášet jen videohry, ale i další zajímavý multimediální obsah, který ukáže přednosti virtuální reality. Dnes bylo proto oznámeno, že hned na launch budou k dispozici i filmy a další video služby, které budete moci hned začít využívat. Pokud se o tomto obsahu chcete dozvědět více, můžete níže v novince. Co vás nejvíce zaujalo?

Allumette
V tomto VR filmu se vydáte do města v oblacích a zažijete nevšední dobrodružství o lásce a oběti, doplňující pěkný umělecký styl a strhující soundtrack.

Atomic Ghost Fleet
V tomto interaktivním zážitku se budete potápět v tropických vodách a prozkoumávat mořské světy i vraky lodí.

Cocos Shark Island
Budete cestovat 240 mil od pobřeží Costa Rica, až do srdce Tichého oceánu a prozkoumáte i Coco Island, který popsal legendární cestovatel Jacques Cousteau jako nejkrásnější ostrov na světě.

David Attenborough’s First Life VR
David Attenborough vás v tomto dokumentu vezme 540 milionů let do minulosti, kdy se začal v oceánech objevovat první život, takže budete moci prozkoumat ty nejstarší obyvatele naší planety.

Littlestar VR Cinema
Tato videoslužba vám nabídne obsah pro virtuální realitu ve 360 stupních a budete si moci užít nejlepší obsah s kanálů jako ABC, Showtime, Discovery, Nat Geo, A+E a Disney.

Harmonix Music VR

Invasion!
Animovaný film o mimozemské invazi.

Kismet
V tomti virtuálním zážitku se přenesete do magického království.


Vrideo
Streamovací služba s různým VR obsahem.


Zdroj: blog.us.playstation.com

PlayStation VR

ps4psvr
SCEE, SCEE
Datum vydání hry:
13. 10. 2016
KARTA HRY

Komentáře