Resident Evil: Revelations 2 – první informace a obrázky

novinka  30
Martin Šmíd, 6. 9. 2014 16:30
Začátkem měsíce Capcom konečně odhalil akční hororovou hru Resident Evil: Revelations 2, která vyjde začátkem příštího roku pro konzole PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One a Xbox 360. Během oznámení jsme se moc informací nedozvěděli, hratelná ukázka je nám slíbena až na Tokyo Games Show, ale už nyní jsme se dozvěděli několik konkrétních informací díky magazínu Gamesmaster, který přinesli i několik prvních obrázků. Informace naleznete níže v novince, scany z magazínu u nás na kartě - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=resident-evil-revelations-2-5609&game5609-show=2 .

- Claire Redfield se vrací do hry jako hlavní hrdinka
- Ke Claire se připojí během hraní Moira Burton, dcera legendárního Barryho Burtona.
- Kampaň bude možné hrát v jednom i v kooperaci
- Styl hraní za Claire je zaměřený více na boj, zatímco Moira se stará o podporu, třeba za pomocí lékárniček. I proto pokud Claire zemře, hra automaticky končí. Claire se samozřejmě může léčit sama.
- Hra se odehrává na opuštěném zařízení na záhadném ostrově
- Hra se bude odehrávat mezi událostmi z Resident Evil 5 a Resident Evil 6.
- Hratelnost je více orientovaná na survival horor, podobně jako první Resident Evil: Revelations. Bude méně orientovaná na akci na rozdíl od Resident Evil 5 a Resident Evil 6.
- Vývojáři hodně dali na zpětnou vazbu od fanoušků.
- Hra bude obsahovat nové druhy nepřátel, kteří vypadají jako zombie, ale jsou něčím jiným. Jeden nový druh nepřítele označovaný jako Afflicted je rychlý a dokáže silně zranit hlavní hrdiny.
- Na konzolích PlayStation 4 a Xbox One hra poběží v rozlišení 1080p při 60fps.

Zdroj: null

Resident Evil: Revelations 2

ps4ps3x360xone
Capcom, Capcom
Datum vydání hry:
25. 2. 2015
Žánr:
Střílečka, Adventura
KARTA HRY

Komentáře