Pro Evolution Soccer 2014 – první informace a obrázky

novinka  13
Martin Šmíd, 4. 6. 2013 14:00
Herní vydavatel Konami dnes konečně odhalil první střípky ze své hry Pro Evolution Soccer 2014, která má znamenat prakticky kompletní restart celé populární série. Nezůstal totiž kámen na kameni, hra využívá nejen úplně nový engine FOX, vytvoření v Kojima Productions, ale také kompletně nový herní základ. První informace si můžete přečíst níže v novince. Hra Pro Evolution Soccer 2014 vyjde během podzimu pro Playstation 3, Xbox 360 a PSP. Vývojáři ale dodávají, že engine je dobře přizpůsobitelný i na konzole další generace. Na nich se pochopitelně Pro Evolution Soccer také časem objeví.

Asi tou vůbec největší novinkou nového ročníku je technologie TrueBall, která umožní mít kompletní kontrolu nejen nad míčem v 360 stupních, ale také nad oběma nohami samotného hráče na hřišti. Technologie se stará i o chování míče, který se bude chovat pokaždé jinak, podle přihrávky ale i zpracování hráčem. Dále hra obsahuje Motion Animation Stability System, což je prakticky obdoba konkurenčního Impact Engine, protože kontroluje kolize mezi hráči, takže nyní budou osobní souboje daleko dynamičtější a maximálně vypjaté. Do soubojů se vždy promítne několik atributů samotných hráčů, jako je jejich váha, rychlost a tak dále.

Technologie Heart poté slibuje přidání nové úrovně emocí během zápasů, navíc si bude pohrávat i s duševním stavem jednotlivých hráčů. Tato novinka by se měla projevit i v atmosféře na stadionu, kdy třeba domácí fanoušci se mohou proměnit v dvanáctého hráče, který potáhne milovaný tým k vítězství.

PES ID pak vytváří co nejvěrnější virtuální kopii skutečného fotbalisty. No a přepracováno bylo i celé jádro hry, takže kompletní změnou prošly animace hráčů, jejich ztvárnění, umělá inteligence, přepracovány byly pokutové kopy, penalty a prakticky celý herní systém.

Více informací se máme dozvědět v následujících týdnech, zatím se podívejte na první obrázky - http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=pro-evolution-soccer-2014-4897&game4897-show=2 .

Zdroj: null

Pro Evolution Soccer 2014

ps3x360psp
Konami, Konami
Datum vydání hry:
20. 9. 2013
Žánr:
Sport
KARTA HRY
7/10

Komentáře