Příběhový trailer na remake hry Silent Hill 2, první dojmy z hraní jsou nadšené

novinka  20
Martin Šmíd, 19. 8. 2024 9:30
Společnost Konami před malou chvilkou zveřejnila příběhový trailer na připravovaný remake své kultovní hororové klasiky Silent Hill 2, na němž pracují vývojáři ze studia Bloober Team. Podívat se na něj můžete níže v novince, kam přikládáme i nová gameplay videa. Ta se začala objevovat na zahraničních herních webech, které si mohly hru v posledních dnech vyzkoušet. Ukazují souboje s protivníky, řešení některých hádanek i filmové pasáže.

Pro nás nejdůležitější v tuto chvíli je, že po nemastných a neslaných prvních trailerech se zdá, že by se remake mohl povést. První dojmy jsou totiž v tuto chvíli hodně nadšené. Čas strávený u Silent Hill 2 Remake na mě udělal neuvěřitelný dojem. Je surrealistický , děsivý a groteskní - to všechno jsou věci, které z původního titulu udělaly tak pozoruhodný titul nejen pro Konami, ale i pro hororový žánr. Po čase stráveném s remakem Silent Hill 2 - a po měsících, kdy jsem byl svědkem toho, jak se internet (a já sám) hemží tím, zda může být ten remake vůbec dobrý - už nejsem na vážkách. Jsem nadšený, že čekání na plnohodnotný zážitek je téměř u konce,“ napsal ve svých dojmech magazín Gamespot.

„Z prvních tří hodin remaku Silent Hill 2 přímo křičí nadšení a odhodlání zachovat pocit a příběh originálu a zároveň vytvořit hratelnost, která je příjemná i pro moderní publikum, ať už jste Silent Hill 2 hráli dříve, nebo ne,“ píše ve svých dojmech server VG247. V nich navíc redaktor dodal, že byl přímo šokován tím, jak dobrý remake je. 

„Z hraní jsem odcházel s mnohem větší důvěrou v remake. Hratelnost je skvělá, vizuálně jde o působivou podívanou a atmosféra originálu byla dokonale replikována. Přechod ze statické kamery vytváří trochu odlišný zážitek, ale v žádném případě nemám pocit, že by se ztratilo srdce Silent Hillu 2,“ dodal server VGC. 


Zdroj: TZ

Silent Hill 2 (remake)

ps5
Konami, Bloober Team
Datum vydání hry:
8. 10. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY

Komentáře