Příběhová část hry Stellar Blade má zabrat zhruba 25 hodin, vývojáři chtěli, aby byla hlavní hrdinka Eve co nejpřitažlivější

novinka  67
Martin Šmíd, 6. 2. 2024 17:06
V posledních dnech se dozvídáme nové informace o nadějně vypadající akční hře Stellar Blade, na níž pracují vývojáři z korejského studia Shift Up. Generální ředitel studia Kim Hyeong-tae nyní v jednom z rozhovorů zmínil, že hlavní příběhová linka hry Stellar Blade zabere zhruba 25 hodin hraní, přičemž pokud budou chtít hráči vše dokončit a vysbírat, hra jim zabere mezi 30 a 50 hodinami. To je určitě pěkná porce obsahu.

Kim Hyeong-tae se vyjádřil i k hlavní hrdince Eve, konkrétněji jejím křivkám, které byly vytvořeny na základě skutečné korejské modelky Shin Jae-eun. „Ano, postavu Evy jsme vytvořili podle modelky Shin Jae-eun. Myslíme si, že její postava se hodí pro postavu, o kterou jsme usilovali. Obličej byl vytvořen námi ve studiu, ale pro tělo jsme použili modelku. Samozřejmě záleží na tom, jak definujete krásná těla, ale my jsme chtěli pro hráče vymyslet hrdinku, která bude mít co nejpřitažlivější tělo, a proto jsme se rozhodli pracovat s Shin Jae-eun,“ řekl v rozhovoru. 

Zdroj: pushsquare

Stellar Blade

ps5
Sony Interactive Entertainment, SHIFT-UP
Datum vydání hry:
26. 4. 2024
Žánr:
Adventura
KARTA HRY
8/10

Komentáře