Představení prvních map a herních režimů v akci Battlefield 1

novinka  11
Martin Šmíd, 13. 6. 2016 15:56
Studio DICE dnes představilo vůbec první mapy, na kterých budou probíhat epické bitvy v první světové válce. „Viděli jste pouště, lesy, města v troskách. S Battlefieldem 1 se podíváte na úplně nová, ohromně zajímavá místa a zúčastníte se největších bitev v historii akčních her,“ stojí v oznámení vývojářů. Ti kromě map představili i tři klasické herní režimy. Na vše se můžete podívat níže v novince.

Mapy

AMIENS
Ničivý střet uprostřed majestátního města. Bojujte na ulicích a náměstích francouzského Amiensu v průběhu německé jarní ofenzivy. V zasypaných uličkách, u soudní budovy a v okolí mostů a železniční trati se budou odehrávat tvrdé boje mezi britskými a německými jednotkami o ovládnutí středu města.

THE ST. QUENTIN SCAR
Masivní bitva na válkou zjizvených bojištích severní Francie. Německá armáda v průběhu rozsáhlého útoku vynaloží veškeré dostupné prostředky na prolomení britských linií. Připravte se na pokus o překonání zákopů v okolí vesnice St. Quentin, kde vás čekají boje monumentálních rozměrů. Buďte první vojákem, který překoná opevněné linie a zahájí útok na válkou prozatím nedotčenou vesnici Travecy.


MONTE GRAPPA
Zúčastněte se jedné z posledních bitev, které se odehrávaly pod vrcholky alpského předhůří. Boje vysoko mezi oblaky o získání kontroly nad horskými pevnostmi jsou výzvou i pro ty nejhouževnatější z vojáků. K zastavení nepřátel, postupujících zvolna po horském svahu, můžete využít obrovská pevnostní děla. V průběhu zuřivých bojů se zdá, že má rakousko-uherská armáda navrch, ale italské jednotky jsou odhodlány se nevzdat, dokud nedobudou zpátky, co je jejich.

EMPIRE’S EDGE
U jaderského pobřeží se odehrává lítá bitva na život a na smrt o ovládnutí důležitého území. Skalnaté, dobře opevněné břehy se stanou bojištěm, na kterém se císařství brání obležení. Vlny a bitevní lodě neustávají v náporu na italské pobřeží a kdysi půvabná středomořská vesnice je mechanizovanou válkou změněna k nepoznání.

Herní režimy

CONQUEST
Conquest, těšící se u fanoušků Battlefieldu dlouhodobě největší oblibě, je režim obrovského rozsahu určený až pro 64 hráčů, kteří bojují o obsazení základních kontrolních bodů. Conquest dává prostor velkým pěším armádám, menší vojenské technice i obřím, hrůzyplným válečným strojům, a ve vzájemném souladu se v něm tak uplatní všechny elementy totální války, kterou série Battlefield proslula.

DOMINATION
Domination nabízí svižné pěchotní boje tradičně v uzavřených prostorech. Připomíná sevřenější, soustředěnější verzi Conquestu a stojí také na principu plnění strategických cílů. Připravte si brokovnici a naostřete čepele – v módu Domination si se svými protivníky budete vzájemně hledět do očí.

OPERATIONS
Operations přinesou do battlefieldovského režimu více hráčů úplně nový rozměr s možností zažít boje na celé válečné frontě první světové války. Tým útočníků se v sérii propojených bitev pokusí dobýváním území posunout frontovou linii, zatímco obránci se je snaží zatlačit zpět. Pokud obránci svoje území neudrží, hra zde nekončí: po ústupu se seskupí na jiné mapě a útočníci pokračují v náporu. Dílčí území mohou sice padnout do rukou nepřítele, ale hráči s podporou těžkých zbraní mohou bitvu ještě zvrátit ve svůj prospěch.

Zdroj: Tisková zpráva

Battlefield 1

ps4xone
EA Games, DICE
Datum vydání hry:
21. 10. 2016
Žánr:
Střílečka
KARTA HRY
9/10

Komentáře