Představena hokejová hra NHL 24, vyjde začátkem října

novinka  14
Martin Šmíd, 16. 8. 2023 17:23
Vývojáři ze studia EA Sports začali před několika dny lákat na svoji novou hokejovou hru NHL 24. Ta byla nyní představena skrze pět minut dlouhý trailer, na který se můžete podívat níže v novince. V něm byly představeny některé novinky, mezi nimiž je třeba podpora cross-play hraní na konzolích stejné generace, což má zkrátit čekání na spoluhráče a zlepšit celkově matchmaking. Další novinky se dozvíte z traileru i níže v novince, kam přikládáme informace z tiskové zprávy.

SYSTÉM VYČERPÁNÍ - Kompletně přepracovaný herní zážitek z Chel, který odměňuje delší útočné akce a čas strávený v útočném pásmu, přidává novou dynamickou vrstvu autenticity a vzrušení.

FYZIKÁLNĚ ŘÍZENÝ KONTAKT - Přepracovaná fyzika a animace přinášejí revoluci ve fyzickém kontaktu a realistickém napadání tělem jako nikdy předtím. Nové fyzikální reakce založené na animacích vytvářejí velké momenty v jakémkoli okamžiku zápasu.

ÚPLNÁ KONTROLA NAD FINTAMI - Díky kompletní úpravě nastavení ovládání je používání efektních pohybů intuitivnější a přístupnější. Navíc jsme přidali novou možnost naznačení, přihrávky nebo kličky po libovolné fintě, což hráčům otevírá zcela novou úroveň kreativity a strategie.

SYSTÉM VIZUÁLNÍCH PŘIHRÁVEK - Přemapování hlavních tlačítek a nové vizuální prvky nad příjemci/příjemkyněmi přihrávek zaručují přímější přihrávky a možnost přihrát kamkoli a kdykoli. Díky přihrávkám jedním dotykem dokážete rychle přesouvat puk po ledě a využívat velké příležitosti.

Hra NHL 24 vyjde 6. října letošního roku pro konzole PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.

Zdroj: TZ

NHL 24

xsxps5ps4xone
EA Sports, EA Sports
Datum vydání hry:
6. 10. 2023
Žánr:
Sport
KARTA HRY
6/10

Komentáře